Hvordan skal man kigge efter blomster, der vil vokse i fyrrenåle

July 5

Hvordan skal man kigge efter blomster, der vil vokse i fyrrenåle

Når du vælger blomster til at plante under fyrretræer, mener voksende miljø fyrretræerne oprette. De producere dyb skygge, året rundt, direkte under træet, og delvis skygge på kanterne af deres filialer (dripline) og passiv. Den konstant faldende fyrrenåle skabe en god muld, men tilføje syre til jorden. Vælge planter, der tåler sure jord og skygge eller delvis-skygge for bedste succes, rådgiver Lady fugl Johnson Wildflower Center. Native planter er ofte tilpasset vokser under fyrretræer.

Instruktioner

•Visit pine forest indstillinger, hvis det er muligt at observere blomster vokser naturligt der.

Respektive med eksperter på lokale gartnerier eller botaniske haver for forslag om blomster, der vokser under fyrretræer. Botaniske haver kan have en skov haven, så du kan se de anbefalede planter.

•Visit en hjemmeside, som afsnittet anbefalede arter af indfødte planter Information Network (wildflower.org). Vælg din stat, og derefter søge efter planter, der trives i sur jord og en del til fuld sol.

•Klik på fanen leverandør fundet på wildflower.org. Indtast dit postnummer og land for en liste af leverandører i nærheden der sælger planter du har valgt.

Tips & advarsler

  • Overveje fugt krav af enhver valgte blomster. I jorden under fyrretræer er normalt tør, så planter der kræver fugtig jord har brug for ekstra vanding.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com