Hvad er årsagen gule blade på en Hibiscus plante?

July 5

Hvad er årsagen gule blade på en Hibiscus plante?

Hibiscus, også kendt som tropiske hibiscus og kinesiske hibiscus, er tropiske buske eller træer, der producerer levende-farvede blomster og mørke grønne blade, Ifølge National Gardening Association. Sund hibiscus blade er mørkegrøn i farve, men undertiden bladene bliver gule. Bladene gule på grund af forskellige former for stress placeret på anlægget--når du identificere kilden til stress, vil du være i stand til at fjerne stress, forhindre yderligere gulning og træffe foranstaltninger til at genoprette bladenes grønne farve. Selvom gule blade kan være sørgeligt at være vidne til, er de normalt kun et advarselsskilt i stedet for en angivelse af, at plantens sundhed er i fare.

Naturlige cyklus

Ifølge Gartner Ron Smith fra North Dakota State University i hans ugentlige nyheder kolonne på havebrug, gule blade er ingen grund til bekymring – de betyder normalt, at anlægget hibiscus bliver klar til at indtaste en hvilende fase. Hibiscus planter naturligvis gå ind en hvileperiode, især når koldere vejr bevæger sig. Under denne resten, bladene bliver gule og falder og planten vil ikke bruge så meget vand som den normalt gør.

Mængden af vand, sol og vind

Hvis din hibiscus plante ikke er at få nok vand eller at få over vandes, kan bladene vise fra en sund grøn til gul. Den forkerte mængde vand sætter stress på rodsystem af planten, forårsager blade til gul. For meget eksponering for solen kan også understrege hibiscus plante - gule blade eller hvide pletter på bladene er en indikation af dette. Hvis det er for blæsende, vil hibiscus planten og dens blade tørre ud, hvilket resulterer i gule blade.

Forkert temperatur

Gule blade dukke op på hibiscus planter, når vejret er for varmt eller for koldt. Når det er for varmt og planten er ikke at få nok vand, vil nogle blade bliver gule og begynder at falde fra anlægget, således at anlægget kræver mindre vand til at overleve. Fordi hibiscus planter er tropisk og vokser bedst i tropiske betingelser, medfører temperaturer for koldt, at bladene bliver gule.

Parasitisk angreb

Forekomst af parasitter på hibiscus planter kan forårsage blade bliver gule og falder fra anlægget. Fælles parasitter er spider mider, som lever af saft af bladene. Spider mider forårsage bladene først har en broget udseende og derefter skifte til en usund gul. Til sidst, hvis spider mider ikke er behandlet, vil alle bladene falder af.

Pesticider

Forkert pesticidanvendelse kan forårsage din hibiscus blade skal understreges. Bruger for meget pesticid, ved hjælp af et pesticid på en varm dag med for meget sol og brug af forkert type af pesticider medfører gulfarvning af blade. Husk på at dette ikke er en fælles begivenhed.

Klorose

Klorose er en tilstand, hvor bladene vende delvist gule og grønne, men ikke helt gule. I modsætning til de andre årsager til gulfarvning bladene, forårsager klorose ikke hibiscus planter at tabe bladene. Hvis din hibiscus plante udstiller disse symptomer, er det mest sandsynligt på grund af næringsmangel problem forårsaget af mangel på gødning brug eller forkert pH-niveau i plantens jord.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com