Sådan Care for Congoleum Vinyl gulve

July 6

Sådan Care for Congoleum Vinyl gulve

Congoleum er navnet på en bred vifte af gulvbelægning produkter herunder vinyl plader. At holde gulvet ser sit bedste, afhænger af et par simple forholdsregler og procedurer, rutinemæssig vedligeholdelse. Med ordentlig pleje, skal en Congoleum vinyl gulv vare i årtier.

Instruktioner

•Sæt gulvet beskyttere under møbler ben og erstat kuppelformet glider med flad dem, der har en selvklæbende filt pad på bunden for at undgå at ridse gulvet. For tunge møbler eller apparater, der ikke vil blive flyttet, at sætte møbler hjul eller kopper under benene for at beskytte gulvet. Vedhæfte drejelige hjul mindst 2 inches i diameter med mindst 3/4-inch bred hårdgummi slidbaner til bevægelige apparater og møbler. Brug ikke bolden hjul.

•Lay strimler af krydsfiner på gulvet, når du skal flytte tunge møbler eller apparater til at undgå udhuling eller rive vinylgulve. Omhyggeligt gang vare på banerne og hen over gulvet.

•Indstil din termostat for mellem 55 og 85 grader Fahrenheit til at give det bedste klima for gulvbelægning. Luk gardiner eller nuancer, når solen er klogeste at forhindre misfarvning af vinyl. Undgå at lade tændte cigaretter, kampe eller andre varme genstande kommer i kontakt med gulvet, da de vil skabe brændende eller brændende.

•Sæt mats udenfor entryways så folk kan tørre deres sko og undgå at komme snavs, grus og småsten på gulvet. Flade såler sko; undgå spike hæle og støvler, der kan gøre permanent fordybninger i gulvet.

•Sweep eller vakuum gulvet regelmæssigt for at slippe af med snavs og grus der kan ridse eller kedelig gulvets overflade. Undgå at bruge en støvsuger med en tæppebanker børste, der kan beskadige gulvet. Tørre op spild omgående og grundigt med en fugtig klud eller en svamp.

•Wash gulvet regelmæssigt med et proprietært rengøring produkt fra Congoleum eller andre ikke-vaskemiddel robust gulv renere. Bruger en moppe, fjerne eventuelle overskydende vand, der er tilbage på gulvet efter vask. Brug ikke et-trins "moppe og polsk" rengøringsmidler, opvaskemiddel eller rengøringsmidler med en base, olie, der kan efterlade et restprodukt, der vil tiltrække snavs. Også undgå alle rengøringsmidler med slibemidler eller opløsningsmidler. Disse rengøringsmidler kan gøre uoprettelig skade på gulvet. Gendanne en sløvet finish på dit gulv vaske gulvet og derefter bruger en navnebeskyttet gulv polske.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com