Simpel land Flower Bed ideer

July 6

Land haven design bruger farve og tekstur i en kontrolleret sammensurium af indfødte stauder, buske, træer, etårige planter, og endda frugter og grøntsager. Mønstrede efter de haver af gamle, der var alt om funktion og skønhed, er land haven design let at tilpasse.

Træer og buske

Træer og buske i landet design spiller ofte en dobbeltrolle ved ikke kun at tilføje skønhed, men også giver en funktion. De giver skygge, frugt og beskyttelse af personlige oplysninger.

Stauder

Indfødte stauder er rygraden i en ordentlig land have. Populære valg omfatter rød solhat, shasta daisy, black-eyed Susan, bregner, hosta og roser. Gruppere stauder i træerne eller femmere at give masser af farver, og brug planter igen og igen for en kontinuitet fra seng til seng.

Etårige planter

Etårige planter kan tilføje en punch af farve for små omkostninger. En pakke af kosmos frø koster omkring en dollar og indeholder snesevis af planter. Selvstændig sæd som stedmoderblomster, Johnny-jump-ups, viola, sweet alyssum, løvemund og petunia bringe overraskelser år efter år, fordi du aldrig vide, hvor disse frø lander. Plante ærter, scarlet runner bønner, nasturtium og søde ærter at klatre hegn og andre strukturer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com