DIY: Stillads tabel

July 7

DIY: Stillads tabel

Stillads tabeller er, som navnet antyder, værktøjer, der kan bruges enten som en tabel-højde workbench eller et stillads for at stå på. De er typisk udstyret med sammenklappelige ben, således at de kan være gemt flade og er dimensioneret således at en person af gennemsnitlige højde--5 fod 7 inches for mænd i USA--kan nå loftet i et typisk rum.

Instruktioner

•Indstil højden stillads tabellen bliver nødt til at være. I workbench tilstand er bordpladen mest praktisk i taljehøjde; Hvis denne måling også giver dig mulighed at nå dine lofter når man står på bordpladen, er det den rigtige højde.

•Anvend en cirkulær eller hånd så for at skære otte længder af 2-tommer-af-6-tommer (nominelle) træ til længder nødvendigt at støtte bordplade i den ønskede højde. Hele dette projekt bruge indramning fyrretræ, oftest sælges i den pyntede midtergangen af hjem forbedring lagersteder og tømmer yards; et stillads bord behøver ikke at være meget dekorative, og dette træ skaber en god balance mellem omkostninger og styrke. Disse ben skal være skåret længere end den bordplade faktiske højde, fordi de vil blive implementeret i en vinkel; mellem 65 og 75 grader anbefales. Skær bunden af benene i en vinkel, så, at når det bruges, de hviler helt og holdent på gulvet.

•Klippe ud af panelet, der vil tjene som bordpladen. Dette træ skal være tilstrækkeligt stærke til at støtte din kropsvægt plus alle de værktøjer og materialer, du vil bruge til projekter; balancere denne betragtning mod den endelige vægt i tabellen stillads, som du bliver nødt til at flytte fra opbevaring til projektet lokationer. 3/4-tommer krydsfiner er typisk bruges til opbygning af undergulve, så er ideel til stillads bordplade. Den sædvanlige størrelse er ca 20 inches lang; længden skal være mindst en tomme større end to gange højden af benene.

•Kontrollér en rand under alle fire nederste kanter af bordpladen; randen afskrækker nedbøjning og formidler styrke. Brug 2-tommer-af-6-tommer (nominel) træ, og vedhæfte den bredere side på undersiden af bordpladen. Første foranstaltning, skære og fastsætte de længere sider, så Gentag for de kortere sider, så de passer mellem enderne af de længere stykker. Du kan vedhæfte randen, bore og sænk huller gennem tabellen 2 inches i fra kanter og ca 8 inches fra hinanden. Lægge den bordplade på fælgene, ved hjælp af proprietære trælim mellem de to flader, og derefter bruge en boremaskine monteret med en driver tilknytning til drev 2-tommer skruer gennem bordpladen til fælge.

•Measure afstanden mellem indersiden af de to længere fælge. Skåret fire stykker af 2 x 4 (nominelle) træ en 1/2-inch mindre end at længde; disse er kroner af dine ben forsamlinger. Opsætning af et ben forsamling på gulvet, med to ben parallelle og én krone bridging ene ende; kronen skal være over--ikke mellem--de to ben. Brug proprietære trælim mellem leddene, så spænd forsamling sammen med Bælterem kramper.

•Measure afstanden mellem indersiden af benene af semi-samlet ben strukturerne. Skåret fire stykker af 2 x 4 (nominelle) træ til at længde; disse er klammeparenteser for dine ben forsamlinger. Igen ved hjælp af træ lim, passe én skinne mellem benene på den semi-samlede ben struktur, lokalisere det to tredjedele af vejen ned fra kronen. Brug en Skærfer krampe for at holde leddene sammen.

•Brug stål styrke plader på begge sider af alle fire butt samlinger, når limen har angivet; disse er almindeligt tilgængelig i multipakker i den pyntede midtergangen af hjem forbedring lagersteder. Fordi tabellen Stillads vil være blottelse betydelig vægt når i brug, er det afgørende at mekanisk styrke disse leddene; blot køre skruer gennem et stykke træ til et andet er utilstrækkelig.

•Gentag proces af bygningskonstruktioner ben, indtil alle fire forsamlinger er komplet. Deltag dem parvis, ved hjælp af to tunge 4-tommer hængslerne skruet indersiden af crown tømmer fra hvert par. Find hængsler 2 inches indad fra ydersiden af hver krone og brug 2-tommer skruer.

•Saml skafottet tabel således at toppen hviler pænt på de to hængslede par ben forsamlinger, med benene mellem de lange bordplade fælge og kroner gemt fast op mod de korte fælge. Skrue yderligere to par af hængsler til indersiden af hvert par ben, tiltræder kronerne på undersiden af bordpladen. Disse hængsler holde benene på plads, når du arbejder, og tillade dem at blive foldet lukket inde fælge til opbevaring.

•Fix sikring af kæder mellem benene, trak stram i 65 til 75 graders åben stilling. Personale i hardware sideskibene af hjem forbedring lagersteder er i stand til at rådgive om nødvendigt gauge og passende lukkeanordning.

Tips & advarsler

  • I handel sprogbrug betyder "nominel", når der henvises til træ måling blev foretaget, da træet var uhærdet. På grund af efterfølgende tørring og gulvafhøvling er den faktiske størrelse af det træ, du køber lidt mindre end den nominelle dimension.
  • Den nemmeste måde at beregne benlængde er at tegne en linje på en væg i den ønskede vinkel, markere den bordplade højde på linjen som en lodret måling fra gulvet, så måler afstand ned ad den skrå beskæring fra gennemskæring til gulvet. Ved hjælp af denne skabelon gør også skære vinkler i bunden af benene let.
  • Anvende skridsikker tape på kanterne af bordpladen kan bidrage til at forhindre utilsigtet udslip.
  • Hvis tabellen stillads er at tage ekstrem vægt lastning--mere end 300 pounds total--konstruere en tredje hængslet ben forsamling og finde det, fritstående, i midten af bordet til at fungere som en central support.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com