Sådan Care for et hav drue træ

July 8

Træet hav druer (Coccoloba uvifera) får sit navn fra sin spiselige frugter, der ligner druer. Træet er en, der tåler høje jordens saltholdighed og trives i kystnære områder i nærheden af saltvand. Druerne udvikle kun på kvindelige sorter og starte ud grøn, overgang i en dyb lilla som de modnes. Omsorgen for et hav drue træ kræver kun grundlæggende, men beskæring er en vigtig del af træets sundhed.

Instruktioner

•Overvåge området hvor havet drue træ er placeret til at sikre, at det får i det mindste delvis sollys hele dagen lang. Hvis det er nødvendigt, prune tilbage omkringliggende vegetation med Beskæresave eller en beskæring så for at øge lys i nærheden af træet.

•Kapacitet havet drue træ mindst én eller to gange om ugen med 1 tomme af vand, indtil det er veletableret på cirka et år af alder. Efter oprettelse, vand træet kun i perioder med tørke.

•Fertilize havet druer i det tidlige forår, så snart det viser ny grøn vækst. Spredt en langsom frigivelse gødning som 10-10-10, over jorden ved hjælp af det beløb, der er angivet på pakken med et enkelt træ. Hvis det ønskes, kan du også anvende en vandopløselig gødning på månedsbasis fra foråret ved faldet.

•Prune havet drue træ i efteråret ved at fjerne enhver suckers langs stammen ved hjælp af håndsakse, som bevarer formen træ. Fjern alle døde grene hvor de dukker op fra hovedstammen ved hjælp af en beskæring sav. Endelig, fjerne op til 1/8 af de resterende grene 1/4 tommer fra hovedstammen med jævnt fordelte intervaller rundt om træet til at åbne op kraterets for luft og lys.

•Rake op blade under havet drue træ én gang om måneden og placere dem i en composter eller papirkurven. Selv om træet er stedsegrønt, kaster det regelmæssigt døde blade, som kan forårsage insekt eller pest problemer, hvis de forbliver på jorden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com