Hvordan man opbygger en mursten brolægger gårdhave

July 8

Hvordan man opbygger en mursten brolægger gårdhave

En mursten brolægger gårdhave er en smuk tilføjelse til dit hus og værftet. Hvis terrassen er installeret korrekt det kan tilføje værdi til dit hjem. For at installere patio de korrekte måde det vil tage mindst en weekend og kan være temmelig arbejdskraftintensive. Hvis du planlægger godt og få lidt hjælp fra dine venner, kan du dog oprette en stor udendørs plads på ingen tid.

Instruktioner

•Stake ud i hjørnerne af terrassen. Måle område for din terrasse og Placer indsatserne 2 inches tidligere hvor du vil. gårdhave til ende. Hæng en streng mellem indsatserne, vil de på kryds og tværs i hjørnerne.

•Dig inde i strengen en dybde på 7 inches. Placer en linjeniveau på den streng, der løber væk fra huset. Niveau strengen og bruge det og et målebånd til at måle din dybden. Derefter skråning i bunden 1/4 tommer per fod fra Parlamentet for vandafstrømning. Justere indsatserne og læse niveauet igen. Boble på niveau bør være lidt mod den høje side af terrassen.

•Sæt landskab stof ned på bunden af hullet. Dette vil holde nede på ukrudt vækst gennem dine mursten.

•Sæt 4 inches af groft grus ovenpå landskab grus og rive det ud selv. Tamp gruset så stramt som du kan. Hvis du ikke føler er du stærk nok til at tamp med en hånd tamper, så du kan leje en vibrerende plade komprimator på din lokale værktøj leje butik.

•Ansigt tilbage til din streng og grave eller trække bare græs ud i toppen af anden 2 inches uden for strengen. Installere mursten kant ved at sætte det på sin side og bruge en gummihammer til at skubbe det ned i jorden omkring 2 inches. Brug en plan for at sikre hele ydersiden er niveau.

•Sæt 1 tomme sand på toppen af grus. Bruge en lang 2 af 4 board til niveau ud af busken og tamp det. Du skal muligvis tilføje mere sandet efter det er Stampes som det kan have arbejdet ned i gruset. Check dybden og tilføje flere, hvis der er ikke 1 tommer pakket sand. Kontrollere niveauet af sandet og justere efter behov for at give dig selv en dejlig plan overflade.

•Start på et hjørne og lægge stenene. Der er mange mønstre kan du vælge mellem at lægge mursten, men uanset hvilken en du vælger, forlade 1/4 tommer mellem murstenene. Lægge et par rækker og tryk dem ned med en gummihammer. Lægge en plan over for at sikre din overflade er niveau. Juster om nødvendigt.

•Sæt en lille bunke sand oven på den færdige mursten. Feje det ind i leddene med en kost, bevæger sig i forskellige retninger. Når du har gået over den hele gårdhave, tåge det med en slange i en fejende bevægelse, så du ikke skylles den sand højre back ud. Vandet vil forårsage sand hen til sammentrængt. Gå over gårdhave igen med mere sand indtil leddene er fyldt igen. Nu kan du skylle den overskydende sand.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com