Hvordan at vokse en sort & hvid Anemone blomst

July 10

Valmue anemoner (Anemone coronaria) vokse til en højde på 9 til 18 inches og er hårdfør i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 6 til 10. De er hjemmehørende i Middelhavet klimaer. I foråret producere Valmue anemoner 2-2 1/2 tommer diameter blå, røde eller hvide blomster med sorte Centre. De hvide blomster er særligt dramatisk med en skarp kontrast mellem hvide kronblade og sort Centre. De er nemme at dyrke så længe deres sol, jord og vand krav kan opfyldes.

Instruktioner

•Find en plantning site hvor de Valmue anemoner vil modtage solskin i morgen og skygge om eftermiddagen eller lyse, dappled skygge hele dagen. Plant dem, hvor de vil være beskyttet mod stærk vind.

•Spread en 3 - til 6-tommer lag af økologisk jord ændringer, såsom kompost, godt alderen gødning, leaf skimmel eller tørv, over den plantning site. Justere dybden af organisk materiale ifølge de nuværende jordbundsforhold, tilføje mere til sandet jord og mindre for jord, der allerede er høj i organisk materiale. Hvor jorden er tunge ler, tilføje perlite som godt. Windflowers ikke kan tåle lerjord, som dræner langsomt. Bruge en skovl eller rorpinden for at blande det organiske stof grundigt i jorden til en dybde af 12 inches.

•Plant Valmue anemone knolde i efteråret. Grave plantning huller med en hånd murske til en dybde af 2 til 3 inches og bredde på 6 inches. Plads flere Valmue anemoner 4 til 6 inches fra hinanden. Placer knoldene i plantning huller og dække dem med jord fjernet fra hullet. Vand knolde for at hjælpe med at slå sig ned i jorden. Tilføje mere jord, hvis det er nødvendigt, at udjævne overfladen. Spredt 2 inches af økologiske muld over knoldene.

•Træk barkflis off jorden direkte over knoldene i slutningen af vinteren. Vand når toppen af jorden begynder at tørre. Skubbe barkflis tilbage over knoldene efter Valmue anemone stængler dukke op, men holde det lidt væk fra stilke.

Kil vanding til kun én gang hver en til to uger efter de Valmue anemoner er færdig blomstrende for at tillade jord til tørre mellem vandingerne. Cover knolde med 2 inches muld i sent falder hvert år. Trække barkflis ud i slutningen af vinteren. Sprede en afbalanceret, 8-8-8 eller 10-10-10 gødning på jorden over roden området i slutningen af vinteren eller det tidlige forår før de sender op nye stængler. Tillad ikke gødning at røre friske, nye stængler eller løv.

•Divide Valmue anemoner i efteråret når klumper bliver for store til webstedet, blomsterne produceret i foråret er mindre end normalt, eller hvis de udvikler hule centre eller har sparsom lavere blade. Løft knolde i jorden med spidsen af en skovl. Børste jord off knolden eller sprøjte det med en vandslange. Brug en skarp kniv til at skære knolden i sektioner, hvoraf hver skal indeholde en moden stilk og en vækst bud. Plant divisionerne.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com