Hvordan man kan låse en foldning dør

July 10

Hvordan man kan låse en foldning dør

Toiletter, vaskerum og pantries typisk bruge foldedøre til at spare plads. Bi-foldning dørene åbner ind i hinanden, at fjerne muligheden for at bruge en standard dørlås. Mange stilarter af låse arbejde med bi-foldning døre som flere børnesikret låse, bolt låse og hængslede centrale overflade låse. Mange forældre vælger at beholde toiletter og pantries låst hen til opbevare deres børn sikker. En anden grund for at låse en dør er at beskytte indholdet i rummet.

Instruktioner

Børnesikret lås

•Think om installation af en top montering børnesikret lås for bi-foldning døre som en midlertidig løsning til at holde børn fra skade. Brug denne type lås til både enkelt og flere bi-foldning døre. Vælg en model, der passer over dørene og har en hængende håndtere for brugervenlighed og for dem, der er kortere.

•Kontrollér folding døren øverst for at sikre, at du har mindst en ottendedel tomme clearance installere låsen. Juster døren, om nødvendigt ved at dreje møtrik på den nederste kant af hver dør. Drej møtrikken lidt ad gangen, indtil du har tilstrækkelig plads. Sikre at foldedøre ikke falder deres sporet mens du tænder møtrikken.

•Åbn folde døre. Slip den plast børnesikret Toplåsen nær toppen af den ene side af døren. Forsigtigt luk døren. Skub låsen, så det dækker hængslet i foldedøre, således låsning af døre. Låse dørene ved at skubbe låsen tilbage over afdække hængsel i foldedøre.

Folding dørlås med nøgle

•Consider en foldning dørlås med en nøgle til en permanent låseløsning på både enkelt og dobbelt foldedøre. Læs instruktion for folding dørlås. Bemærk disse døre, låse passer med en tykkelse, der spænder mellem 3/4 tomme til 1 3/8 tommer. Luk foldning for at installere dørlås.

•Measure 3/4-inch hul i den venstre dørpanel, der vender ud mod rummet omkring 36 inches fra gulvet og 5/8 tommer fra den indvendige kant af dørpladen. Markere med blyanten. Start boring 3/4-inch hul i den venstre dørpanel, der vender ud mod rummet. Stop boring halvvejs igennem. Færdig med at bore hul fra bagsiden af panelet for at undgå opsplitning.

•Sæt lås gennem 3/4-inch hul. Montere dør lås plade på bagsiden af den venstre dørpanel. Fastgør døren lås plade med to skruer. Indsætte nøglen i låsen. Hold strejken til bagsiden af højre dørpladen. Holde en plads af kun 1/16-inch mellem lås krog og strejke. Mark den vandrette skrue hul kun til strejken med en blyant.

•Drill vandret skrue hul til strejken. Montere strejken på bagsiden af den rigtige dørpladen. Justere strejken indtil regnskabsafslutningen er kun 1/16-inch mellem lås krog og strejke. Skærpe den horisontal skrue. Bore to lodrette skruehuller efter strejken. Sæt de to skruer og sikre strejke til bagsiden af højre dørpladen. Teste folding dørlås.

Tips & advarsler

  • En top montering børnesikret låse passer de fleste dør bredder. Men for tynd døre, overveje at bruge shim strips for en strammere pasform.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com