Sådan fjerner træ olie pletten fra en bil Finish

January 7

Hvis du ved et uheld får en olie baseret træ plet på din bil maling job, bør du tørre det af så hurtigt som muligt. Men hvis tilbage til at tørre, kan du stadig fjerne det med lidt hårdt arbejde. Din bil har et beskyttende finish, kaldet en "klart frakke," så malingen ikke faktisk rører træ pletten. Du kan buff pletten off de klarlak og gendanne finish i løbet af få minutter.

Instruktioner

•Rengør de farvede område med frisk vand, automotive sæbe og en ren mikrofiber klud til at fjerne alle de løs rester fra den malede overflade.

•Applicer en lille mængde af swirl remover til en bundter op microfiber klud, derefter anvende swirl remover til overfladen af træ pletten. Brug små, cirkulære bevægelser til at løsne pletten. Swirl remover har en lille mængde af slibende til at hjælpe med at fjerne eventuelle mikro ridser i de klarlak. Anvende yderligere swirl remover for at rydde dele af mikrofiber klud og holde raspning indtil du fjerner pletten.

•Applicer en lille mængde af automotive voks pasta til en bundter op microfiber klud, derefter anvende voks til overfladen af malingen. Vente på voks til at tørre.

•Buff wax off med en ren mikrofiber klud.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com