Fakta om sennep træer

July 11

Den sennep tree er en lille træ eller stor busk. Det har flere navne på engelsk, der omfatter salt bush og tandbørste træet. Dette træ videnskabelige navn er Salvadora persica. Denne plante er en evergreen. Sennep træet opstod i Persien, og dette er, hvor persica del af dens videnskabelige navn kommer fra. Salvadora er et navn givet til det af Dr. Laurant Garcin, der hedder planten efter den spanske apothecary Juan Salvador y Bosca.

Udseende

Hovedstammen af sennep tree er lige. De grene, der kommer fra stammen kan gå i nogen retning. Bark tekstur er lidt ru og er en grå til brune farve. Bladene er lange ovaler, og kan være lys til mørk grøn. Det producerer små blomster, som er en grøn til gul farve. Runde frugt vises på det træ, der er buttet. Det er en lyserød frugt, når den er ung og bliver til en lilla farve som det modnes.

Miljø

Den sennep tree findes i områder med en naturlig overflod af vand, såsom en floden bank. Det har tendens til at leve i tørre klimaer ligesom savanne eller ørken flodsletter. Det har en høj salt tolerance, så det kan findes nær kysten. Det er tørke tolerant, så det kan håndtere manglende overensstemmelse nedbør og høj varme. Det kan findes i områder af Mellemøsten og Afrika. Denne plante foretrækker en lerjord, men kan håndtere sandjord.

Bruger

Frugten fra træet sennep kan spises. De producerer en sød pebret smag. Frugten spises rå, kogt eller tørret. Alkoholholdige drikkevarer er også lavet med frugt. Bladene er spiselige. De er bitter og har en smag lig sennep. Bladene kan være kogt i en sauce og spist. Du kan høste spiselige salte fra asken af dette træ. Lokale folk bruger de små grene og rødder til at gøre tandbørster. De kan også bruge grenene til at tygge for tandpine og forebygge oral sygdom.

Dyrkning af sennep træer

Sennep træet vokser fra frø i sin frugt. Læg frøene i 86-95 grader Fahrenheit vand for 24-72 timer. Dette vil give frø til at spire. Plante træer på rækker eller hegn til at give en optimal område for at høste deres træ. Grenene er skåret ofte fordi høstmaskiner af disse træer bruge træet til at gøre tandbørster. De korte stilke er de bedste af dem for tandbørster. Hvis du høste træ for brændstof bør du stævningsskov træet. Stævningsskov betyder, at du skære træet til jordoverfladen og gør det muligt at regrow selv.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com