Sådan reparation Crystal stilk og fod

July 11

Sådan reparation Crystal stilk og fod

Reparation af krystal stemware er en tilsyneladende skræmmende opgave, at mange ejere ikke tør påtage sig, men det er muligt at gøre, hvad de professionelle konservatorer gør, får nok tid og tålmodighed. Ejeren må forstå, at reparationen ikke vil sandsynligt være perfekt men kan tillade stykke skal anvendes. En tilhugget stykke vil være meget lettere at reparere end en brækket stykke, som kan kræve professionel opmærksomhed.

Instruktioner

•Forbered et værktøj ved at købe sandpapir omkring 600 grus eller finere. Dette kan findes i automotive butikker samt møbler efterbehandling afdelinger.

•Våd et lille stykke sandpapir så at det er tilstrækkeligt fleksible til at ombrydes jævnt omkring et cylindrisk værktøj som en blyant eller pen. Fastgøres med en lille mængde af tape.

•Brug værktøj til at langsomt indgive chippen i krystal, tage stor forsigtighed for ikke at bruge for meget pres. Fokusere på enhver ru eller skarpe steder. Være tålmodig, men ikke overcorrect. Det færdige produkt er ikke tilbøjelige til at være perfekt, men målet er at gøre stemware sikker at bruge. Hvis reparationen er perfekt, påvirkes værdien af stykket ikke.

•Purchase en Crystal Saver diamant-fil fra en hjemmeside eller forhandler hvis reparation med sandpapir ikke er tilfredsstillende. Crystal Saver er en afrundet fil designet til at udjævne kanter på en tilhugget glas. Det kan eller kan ikke producere perfekte resultater.

Tips & advarsler

  • Professionel krystal konservatorer er tilgængelige i mange store byer og kan findes på internettet. Hvis krystal stykke er værdifulde, eller hvis der er en række af beskadigede stykker, kan rådføre sig med en professionel være den bedste måde at forsikre succes.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com