Ultralyd Metal skæremaskiner

July 14

Ultralyd Metal skæremaskiner

Skæring metal kan være en vanskelig proces, der ikke er farlige kun for de metal ilder, men for metal og bladet. Som følge af de fleste metaller fysisk hårde beskaffenhed kan de være svært at skære og kan rive eller slagger så at de færdige resultater er lidt grimme. Med ultralyd vibrationer, kan skæreværktøjet være raffineret, så det skærer mere gnidningsfrit samt øge holdbarheden af bladet.

Roterende Metal Save

Traditionelt de fleste metal skæres ved hjælp af en roterende kniv på et tungt bord. Denne type af saven er standard for skære tynde metaller, der anvendes til bolig eller anden konstruktion. Men denne type af savklinge er af en lignende materiale til hvad er skæres, så bladet hurtigt slides ned eller er beskadiget. Med anvendelsen af ultralyd vibrationer kan klingen bruges i en længere periode. Vibrationerne reducere friktion og slid på klingen. Dog; metal virker ikke så godt med ultralyd vibrationer, som gør andre typer af materiale.

Sten Save

Nogle metal-skæring Save, som vinkelsliber, bruge en rock-baserede blade til at slibe væk eller skære metal. Disse vinger kan bruges på en lille skala for ikke-kommerciel projekter, eller større vinger bruges kommercielt til hurtigt skære metal. Ulempen ved denne type af skæring er at knivene er svagere end metal og ofte skal udskiftes. Med ultralyd vibrationer mindske sten Save partikel tab således, at de vare længere samt skåret mere gnidningsløst uden skader.

Diamantklinger

Diamond er en af de sværeste stoffer på planeten og er derfor særdeles velegnet at bruge som en skæring mekanisme. Diamond's styrke og holdbarhed er nok til at modstå selv de hårdeste af stål. Dog bryder diamond ned i grafit på omkring 400 grader Fahrenheit ved kontakt med visse metaller som titanium, nikkel og kobolt. Det betyder, at selv en normal diamant klinge kunne lider enorme slid under processen med at skære stål. Bruger ultrasoniske vibrationer, kan diamond værktøjstip blive omdannet til en mere effektiv og længerevarende skærende instrument. Ultralyd diamond værktøjstip har evnen til at skære poleret og microhardened stål samtidig bevare en rimelig værktøj levetid.

Sådan fungerer det

Ultrasoniske vibrationer kan forårsage en proces kendt som kavitation. I en væske er denne proces indlysende anledning af gasser fra stoffet. Kavitation virker når de ultrasoniske vibrationer sænker kogepunktet for det pågældende materiale og derfor sænker temperaturen. I en diamant skærende værktøj tillader kavitation tip nedkøles umådeligt under opskæringsprocessen, således at man undgår grafitisering.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com