Ydersiden kobber rør til puljen er utæt

July 15

Ydersiden kobber rør til puljen er utæt

Utætheder i kobber er den mest almindelige type af utætheder i rør af udenfor vand distributionssystemer, ifølge 2003-udgaven af "Internationale VVS koder håndbog." Lokalisere den nøjagtige punkt til lækagen og bestemme karakteren af lækage - inklusive erkendelse om lækagen er en pinhole, røret har delt eller blæst frysning, eller fælles eller montering er utæt - hjælper identificere du årsagen og bedste fremgangsmåde. Du kan foretage midlertidige reparationer til pinhole lækager, før du udfører permanent reparationer.

Mulige årsager

Pinhole utætheder kunne være forårsaget af surt vand eller grubetæring. Rør der har været udsat for frostgrader kan svulme og revne eller sprænge ud af en passende. Forkert loddes leddene eller stress på leddene kan føre til lækager. Hvis røret er gamle eller bærer vand, der har en ikke-neutral pH, formoder, korrosion eller grubetæring er ansvarlig for pinhole lækage.

Midlertidig Pinhole reparationsmuligheder

Pinhole utætheder kan afløses midlertidigt med et par hurtige løsninger. Kobberrør skal drænet og tørret helt før reparationer kan forsøges. Den mest midlertidig lave nemlig en pinhole lækage er at ombryde lag af elektrisk tape rundt om røret. En anden midlertidig løsning er at placere en split-open stykke af radiator slange omkring røret med den åbne ende overfor læk, og derefter åbne en radiator klemme, sætte det i nærheden af slangen og stramme klemmen. Endelig, pipe ærmerne er specielt lavet til at stoppe lækager, og du kan købe dem på hjem forsyning eller VVS-butikker.

Permanent reparation

Selv om en midlertidig løsning ser ud til at holde vand godt, erstattes afsnittet utætte rør. Dræn røret, bruge en kutter til at fjerne den beskadigede del af røret, og skære et nyt stykke rør af samme størrelse som afsnittet fjernet, og sørg for, at slutningen er firkantet. Fjern grater fra indre af pipe stykker og rens enderne af røret med en smergel klud. Påfør et tyndt lag af noncorrosive flux til rørender og fittings til at forhindre oxidation mens lodning. Slide beslag på enderne af rørene og lodde leddene ved opvarmning fittings med en propan torch mens anvendelse en loddetråd til leddene. En anden, mere ekstreme reparationsmulighed er at re plumb udendørs systemet, udskiftning af kobberrør med rør fremstillet af et materiale, der er mindre modtagelige for lækage.

At forhindre lækager

Når en udsivning er blevet repareret eller del af røret erstattet, forsøge at identificere, hvad der kunne have forårsaget lækagen. Har vandet testet for at sikre det er på eller over en pH på 7. Hvis røret er gamle, være opmærksom på, at andre dele fra den samme rør kan være tilbøjelige til at lække, og inspicere dem regelmæssigt for små, blålig pletter, der kunne indikere pinhole lækager. Behandle disse straks. Hvis koldt vejr er forventet, slukke vandet til pipen og afløb det, eller blæse ud af systemet med trykluft. Hvis en enkelt fryse begivenhed forventes, simpelthen wrap rør med isolerende materialer eller tæpper. En anden mulighed for forebyggelse er at coat indersiden af røret med epoxy.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com