Sådan ændres en Sump pumpen i en septiktank

July 15

Sådan ændres en Sump pumpen i en septiktank

Septisk, eller hjem affaldsbortskaffelse systemer, er lavet af to grundlæggende komponenter. Affald ophobes i septiktank, hvor faste bryde gennem bakterielle handling. Den våde affald flyder så til et afløb eller leach felt. I de fleste systemer, er en pumpe bruges til at flytte affaldet fra septiktank til afløbet område. Disse pumper lejlighedsvis mislykkes og skal udskiftes.

Instruktioner

•Locate sump pumpen. Det kan være i et rum af septiktank eller i en separat tank nær septiktank. Disse under jorden tanke har adgang dækker ved jordoverfladen. Aldrig ind i en under jorden septiktank på grund af dødelige gasser, der ophobes i tanken.

•Adgang sump pumpen i bunden af tanken. Der bør være en kæde eller kabel fastgjort til tanktoppen inden for rækkevidde af dækslet. Trække sump pumpen ud af septiktank. Du kan også nødt til at afbryde rørene af bundkar pumpen til de linjer, der fører til afløbet område. Brug en skruetrækker eller skruenøgle, afhængigt af rør-fitting, til at afbryde de to rør. Afmonterer pumpe fra de elektriske tjeneste.

•Tag røret eller slange fra sump pumpen. Brug en skruetrækker eller skruenøgle, afhængigt af montering, til at fjerne røret eller slange fra pumpehuset. Dette kan fastgøres ved gevind fittings eller slange klemmer over fleksible slanger. Bortskaf den mislykkede pumpe.

•Tilslut sump pumpen slanger eller rør, der fører til afløbet område. Den enkleste metode er at bruge fittings til den tidligere pumpe selvom fittings kan ændres, hvis det ønskes. Fastgør kæde eller kabel til håndtag på toppen af pumpen.

•Laveste pumpe i septiktank. Tilslut slange eller rør til rør, der fører til afløbet område. Tilsluttes stikkontakten sump pumpen og teste fittings for utætheder. Kører pumpen, med ekstra vand hvis det er nødvendigt, og visuelt observere eventuelle lækager.

Tips & advarsler

  • En kloak ejector pumpe fungerer ligner en sump pumpen, men er designet til at håndtere affald i op til 2 til 3 inches i størrelse, afhængig af pumpen. Disse pumper kan servicere længere end en standard sump pumpen. Begge elementer er installeret på samme måde.
  • Arbejde omkring septiktank betyder, at du arbejder i nærheden af rå spildevand. Holde børn og kæledyr væk fra arbejdsområdet og vask værktøjer og tøj grundigt efter reparation er foretaget.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com