Når til Repot min Aloe Vera plante?

July 15

Aloe vera er en hårdfør saftige, der vokser godt indendørs i nogen region og udendørs i varme områder. Native til Middelhavet, aloe vera planter ikke behøver en masse pleje og hurtigt lider over vanding. Bladene indeholder en helende gel, der er nyttige for beroligende forbrændinger, mindre sår og bug bider.

Hvornår skal Repot

I modsætning til mange andre potteplanter, aloe vera kan overleve bliver root bundet, hvilket betyder, at rødderne kan fylde gryden uden at forårsage nogen skade på anlægget. Du bør sætte anlægget i en bredere og dybere pot, når det bliver meget topstyret og ser ud som om det vil vælte, eller når bladene begynder at vokse vandret i stedet for lodret.

Sådan Repot

Aloe vera er ikke meget picky om jord, men den foretrækker en sandet, godt afdrypning miljø. Kontroller, at den nye pulje har et drænhul, så planten ikke sidde i stillestående vand. Fyld den nye pulje med et par inches af jord, så plantens base vil være i nærheden af den øverste rand af puljen, når du sætter det. For at fjerne planten fra gamle puljen, skal du trykke på hele puljen til at løsne jorden fra siderne. Holde planten i bunden og forsigtigt arbejde det ud af puljen ved at give det lille drejninger og deponering det fra side til side. Placere den i den nye pot og dække rodklump med jord. Tamp jorden omkring bunden af planten og vand det i.

At tage stiklinger

En aloe vera plante, som bliver root bundet vil begynde at udsende udløbere af baby planter. Disse baby planter kan afskære moderplanten og potteplanter separat, og at fjerne disse baby planter er nødvendigt for sundhed af moderplanten. Finde, hvor udløber er knyttet til de vigtigste plante og skær det med en skarp kniv. Lå stiklinger på et stykke køkkenrulle eller avis til tørre i et par dage, så de åbne nedskæringer kan forsegle. Placer cut enderne af udløbere i fugtig jord og ikke vand det for en uge. Stiklingerne kan brune lidt, men afstå fra vanding dem tilskynder dem til at sende stærkere rødder. Når aloe vera stiklinger har etableret sig, give dem væk som gaver eller placere dem i en solrig enke med dine andre planter.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com