Problemer med agurk planter

July 16

Problemer med agurk planter

Agurken er klassificeret som en frugt og en vining vækst vane. Frugter danne og modnes på vinstokke. Der er flere problemer med agurk planter, der kan påvirke deres vækstcyklus eller endda dræbe anlægget. Vel vidende hvad problemerne er og hvordan at rette dem kan sikre en bountiful høst af agurker.

Langsom vækst

Langsom vækst er et fælles problem med agurk planter. Dette kan skyldes mange faktorer, herunder manglende sollys, manglende befrugtning eller dårlig jord, over - eller under-vanding og planter, der simpelthen ikke er sundt. Brug kun stærk kimplanter og trække ud, ikke klarer sig godt. Følg instruktionerne for enkelte sorter af agurker, deres sollys og jordbundens tilstand behov. Angive en regelmæssig vanding tidsplan til at sikre, at dine planter får den rette mængde af vand. Agurker skal typisk vandes dagligt, især i tørre forhold.

Bakterievisnesyge

Bakterievisnesyge er et andet problem, der påvirker agurker. Hvis du har bemærket, at dine vinstokke synes at være visnen, kigge efter en hvidlig rester på blade, vinstokke eller frugt. Dette er et tegn på at bakterier er angrebet dit anlæg. Fjern eventuelle berørte vinstokke for at isolere problemet. Hæld en opløsning af 1/4 kop blegemiddel og 1 gallon af vand på jorden, hvor vin skulle modvirke bakterier fra rejser til sunde planter.

Skadedyr

Skadedyr såsom kaniner, agurk bugs, græshopper, bladlus og små gnavere kan påvirke agurker. Hegnet haven med gnavere og kaniner-bevis hegn til at holde større skabninger. Se nedenunder blade til at afgøre, om bladlus er dit problem. Hvis de er, vil du se små bugs, som er gul til rød. Græshopper og agurk bugs vil tage store stykker ud af blade og frugter. Forkæl din have med et mad-venlige pesticid at modvirke bug skadedyrsangreb.

Høje temperaturer

Agurk planter består primært af vand. På varme eller tørre dage, vil planten bruge alle de tilgængelige vand i jorden i et forsøg på at holde voksende og hydreret. Hvis planter der ikke vandes dagligt i disse betingelser, eller hvis de får for meget sol, de begynder at visne og visne. Plante agurker hvor de vil modtage maksimalt seks timer af sollys dagligt og vand din have ofte, især på varme dage.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com