Sådan foretages fejlfinding af sensorer på en Wayne Dalton garageport

July 16

Sådan foretages fejlfinding af sensorer på en Wayne Dalton garageport

En Wayne Dalton garageport har sensorer, der automatisk åbner og lukker døren via en elektronisk garage døråbner. Disse sensorer kan mislykkes på grund af en række grunde, såsom sti obstruktion, beskidt sensor linser og garage åbner enhed, der skal nulstilles. Du kan foretage fejlfinding og løse alle disse problemer, selv hvis du ikke har nogen erfaring med garage døren reparationer.

Instruktioner

•Tryk på "Åbn/luk" knappen på garageporten og hold det ned til kraft dør lukke, hvis sensorerne er fejlbehæftet. Dette kan omgå sensorer og lad døren lukke og løse problemet.

•Kontroller der er intet blokerer stien til garage dør sensorer. Disse sensorer er beliggende nær bunden af hver side af garage døråbningen. Hvis der er noget blokerer disse sensorer, Fjern objekterne for at genoprette normal drift.

•Rengør "øjne", eller linser, sensorer med en blød, fugtig klud. Tørre sensor objektiver efter rengøring dem. Beskidte sensorer kan fejlagtigt fornemmer der er en forhindring på vejen og reagere i overensstemmelse hermed ved ikke at tillade dig at lukke garageporten.

•Nulstil garage dør sensorer ved at frakoble garagen door remote åbne/lukke enhed fra det er sat i stikkontakten. Sæt den tilbage i og forsøg på at åbne/lukke døren igen. Sensorer skal blive nulstillet og lad døren til at fungere normalt igen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com