Skulle skrælle knive i opvaskemaskinen?

July 16

Bedstemor sagde altid at vaske og tørre skrælle knive i hånden for at undgå rust og sløvhed på klingen. Takket være teknologiske fremskridt, dog er mest for nylig produceret skrælle knive tåler maskinopvask.

Et nyt greb om tingene

De fleste knive lavet før de sidste par årtier havde træ håndtag, som bevarer vand og er meget modtagelige for vridning og mug. Eksperter foreslår, at vaske og tørre grundigt alle træ køkken komponenter i hånden. De fleste moderne kniv håndtag er lavet af plast eller rustfrit stål, som begge er tåler maskinopvask.

Rustfrit stål vs kulstofstål

Carbon stål har længe været brugt til at gøre vingerne, som det er let at slibe, holder en kant godt og billigt relativt. Det er ikke tåler maskinopvask, men som carbon stål korroderer nemt. De fleste knive bruges i dag er lavet med rustfrit stål, som ved hjælp af metallegeringer er meget modstandsdygtige over for korrosion og bliver sløve. Rustfrit stål er tåler maskinopvask.

Stadig på hegnet?

Mange knive i rustfrit stål vil sige så på vingen, men hvis du ikke kan bekræfte sammensætningen af din kniv, det er bedst at vaske det i hånden. Nogle fabrikanter anbefale selv vaskemaskine opvaskemaskine rustfrit stål knive i hånden. Keramiske knive, som velsagtens skåret mest præcist, er for skrøbelige til at blive renset i en opvaskemaskine.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com