Hvordan man kan male loftet trappen

July 17

Hvordan man kan male loftet trappen

Male loftet trappen (også kendt som kvist trapper) eller på undersiden af trapper, er nemmere end du måske tror. Den vanskelighed, du kører muligvis til er problemet med hvordan man kan nå på undersiden af trinnene ligger højere oppe i nærheden af toppen af trappen. Det er i disse tilfælde, at du vil finde, at lidt opfindsomhed vil tjene dig godt.

Instruktioner

•Paint kanterne på undersiden af trapperne første. Dette vil tillade dig at bruge paint roller senere til at fylde i de større afsnit, hvor det passer. Begynder ved at male de steder, som du kan nå uden at knytte håndtaget til pensel.

•Sæt håndtaget til pensel ved at holde børste for enden af håndtaget og indpakning gaffatape omkring det to eller tre gange. Dette vil holde pensel på plads og give dig en længere nå for at male de stramme hjørner, som plejer at passe paint roller.

•Tag pensel fra håndtaget og derefter vaskes ud børste, hvis nødvendigt. Når dette er færdig, slide roller maling tube over roller håndtag metaltråd ramme og bruge det til at male områder af undersiden af trappen, som du kan nå uden den udvidede håndtag.

•Skru de udvidede håndtere i det gevindskårne hul i bunden af rulle-håndtag, og derefter male de områder, som du ikke kunne nå tidligere for at fuldføre painting projektet. Når du er færdig, vaske alle dine værktøjer grundigt, således at du kan genbruge dem igen.

Tips & advarsler

  • Bære beskyttelsesbriller, når du maler over dit hoved til at forhindre, at malingen drypper ind i dine øjne.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com