Hvordan til at hænge et vindue stang

July 18

Hvordan til at hænge et vindue stang

Der er så mange typer af vinduet stænger som der er typer af gardinerne. De grundlæggende stænger er som regel metal og kan holde en lys-medium vægt gardin. Ofte bruges til indvendige lutter paneler, supplerer de de vigtigste gardinerne på ydersiden. Disse stænger er ikke så tyk, heller ikke så robust som draperier stangen. Draperiet stænger gå på ydersiden af vinduet og er designet til at holde tungere, tykkere tekstiler. Teknik, der anvendes til at hænge disse stænger er næsten den samme.

Instruktioner

•Measure dit vindue og tilføje et par inches til hver ende. Dette er måling for draperier stangen. Måle den indvendige side af vinduet mellem vægge; Dette er din måling for indvendigt panel rod, hvis du vælger at bruge en. Notere ned dine målinger til at tage med dig, når du køber for din stænger. Vælg stænger, der er lidt justerbar, så du kan genbruge dem i fremtiden, for et nyt hus eller et vindue, forskellige størrelser. De fleste stænger er fremstillet med justeringsmuligheder til at gøre det lettere at installere dem.

•Purchase en stang kit til at være sikker på du har det korrekte hardware og skruer. Hvis du har en nøgne stang med ingen hardware eller skruer, bringe den faktiske rod, selv til hardware butik for at finde den hardware, du har brug for.

•Indstil den nøjagtige placering for din stang hardware. Måle fra ydersiden af vinduet hjørne ca 1 1/2-inches over, og markere der. Måle omkring 1-tomme over mark og gøre en lille blyant markere der. Gentag på anden siden. Bruge de nøjagtige samme mål, uanset hvad du bestemme dem at være.

Brug den samme teknik til de indre stænger, bare måle inde i vinduet i stedet for uden for.

Disclaimer: Kan du tilføje et par mere inches for bulkier stænger, fordi hardwaren vil mere end sandsynligt være store samt.

•Locate din hardware og åben skrue pakke. Placer hardwaren på blyant mark og bore skruerne i hardware. Støt hardwaren, som du bore.

•Gentag trin tre på den modsatte side. Sted stang på hardwaren.

•Anvend en udjævnerdøre at se, hvis du har rod helt lige. Re-justere efter behov. Bare re måle omhyggeligt og lave en side indtil det det præcis selv med den anden.

Tips & advarsler

  • Et trick designere brug at gøre små vinduer ser større er at måle betydeligt højere end vinduet og gardinet til at dække den øverste del af væggen, hvilket gør "vinduet" vises højere end det faktisk er.
  • Vær forsigtig, når boring i høje steder. Lad en ven, hold en stige, så ikke risikerer du at miste din balance, da nogle øvelser kan være besværlig, og nogle vægge kan have studs i sted forårsager du til at bruge magt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com