Hvordan man dyrker fred liljer i vand

July 18

Hvis du nogensinde har set en fred lily vokser i en gryde med en beta fisk, har du set en nyhed plante. De fleste fred liljer vokser i jorden, og gerne næsten gå helt tørre mellem vandingerne. En fred lily, der er dyrket i vand er en, der er tilpasset til en ekstrem voksende betingelse ved at udvikle flere små rødder, der feed anlægget snarere end større rødder for at tage næringsstoffer fra jordbunden. Liljer, der dyrkes i vand har tendens til at være kortere end deres jord voksende fætre. Hvis du vil vokse en lilje i vand, er det bedst at købe en, der allerede vokser i vand og har udviklet rodsystemet ideel til disse betingelser.

Instruktioner

•Fyld din glasbeholder med lunken destilleret vand. Brug aldrig vand fra hanen, fordi klor, fluor eller hårdt vand mineraler, der kan være i det vil skade planten.

•Klippe et hul i midten af de plastic prop til at holde din fred lily på plads ved mundingen af din glasbeholder.

•Tag din fred lily fra den objektbeholder, som du har købt det i. Undersøge rødderne rådner eller beskadigelse og fjerne disse rødder med et par Sakse til haven.

Anslag dysefastgørelsen indsætte fred lily i plastic prop og placere plantens rødder i en glasbeholder. Kontroller for at sikre, at rødderne helt neddykket i vandet.

•Når anlægget med et par dråber af flydende gødning en gang hver anden uge.

•Ændr vand i din fred lily en gang hver anden uge. Aldrig tillade rødder op af vandet eller tørre ud. Dette vil beskadige dem.

•Sæt din lily ud af direkte sollys. Fred liljer elsker indirekte sollys og endda trives i hjem eller kontorer, hvor lidt lys er til stede.

Tips & advarsler

  • Din fred lily kan overleve op til et år i vand. Når lilje viser tegn på gulfarvning, repot det i en jord blanding til at forlænge det liv.
  • Mange fred liljer sælges i containere med beta fisk. Dette er imidlertid ikke en ideelle forhold. Fred liljer kræver gødning til at erstatte næringsstoffer, som de ikke kan få fra jorden. Denne gødning kan skade fiskene i beholderen. Hvis du har en beta fisk i en vase med en fred lily, forlade luft i toppen af beholderen til fisk til at trække vejret. Beta fisk indånder fra overfladen af en beholder med vand, og vil drukne hvis de ikke kan få vand på denne måde.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com