Hvordan du planlægger at bygge mursten plantageejer kasser

July 18

Mursten plantageejere tilbyder et solidt, varigt have accent, der varer i årevis og ser elegant. Den første murværk projekt for en gør-det-selv, mursten planter kræver ofte mange af de samme færdigheder som enhver mursten byggeprojekt, men på en mindre skala. Det betyder også, gør-det-selv brug at anskaffe eller leje de specialiserede værktøjer nødvendige for en mursten projekt. Ordentlig planlægning og forberedelse gør projektet lettere og forbedrer sandsynligheden for succes.

Instruktioner

•Stake ud af placeringen af boksen mursten plantageejer. Drive stakes i hvert hjørne af projektet. Check for begravet utilities såsom vand eller gasrør eller el-ledninger. Dette projekt almindeligvis udgrave ikke dybe nok hen til beskadige disse elementer, men afhængigt af servitutter, opbygge faste elementer over utilities kan forbydes. Du løber også en risiko for at skulle fjerne plantageejer, hvis værktøjet kræver service.

•Calculate antallet af rækker af mursten nødvendige for planter ved at dividere den planlagte plantageejer i inches, højde af højden af mursten plus en halv tomme for mørtel. For eksempel, en 30-tommer høje planter bygget af mursten, der er 2 1/2 inches tyk med en 1/2-inch af mørtel ville kræve 10 rækker af mursten.

•Calculate antallet af mursten nødvendige for hver række af planter ved at dividere den samlede længde af alle sider af længden af mursten plus en 1/2-inch til mørtel. For eksempel, har en rektangulær plantageejer 36 inches lang og 24 inches lang en samlet længde på 120 inches når alle fire sider er inkluderet. Hvis mursten er 7 1/2-inches lang og 1/2-mørtel bruges, vil det kræve 15 mursten pr. række. Giver mulighed for to ekstra mursten pr. række for nedskæringer i hjørnerne.

•Multiply antallet af mursten pr. række gange antallet af rækker til at bestemme det samlede antal mursten nødvendige.

•Calculate et estimat af mørtel behov baseret på antallet af mursten i projektet. Ifølge hjemmesiden allierede beton, det kræver syv tasker af mørtel mix og 2.000 pounds af sand pr. 1000 mursten. For eksempel ville en mursten plantageejer boks der kræver 250 mursten kræve to poser af mørtel og 500 pounds af sand.

Uddelingen de nødvendige redskaber til at opbygge mursten plantageejer boks. En mørtel eller cement mixer kan være nødvendig for større projekter, selvom mørtlen kan blandes i hånden med en trillebør for mindre projekter. Andre værktøjer omfatter et morter murske, angriber for at fjerne overskydende mørtel mellem mursten, carpenter's niveau, stakes og carpenter's streng.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com