Værktøjer til rengøring beton vanding rør

July 19

Værktøjer til rengøring beton vanding rør

En tilstoppede rør kan føre til spildevand eller vand backup problemer, forårsager disse systemer til at oversvømme dit hjem eller crawlspace. Det er et dyrt problem, men det kan undgås, hvis du har de rette værktøjer. Disse værktøjer hjælper dig med at fjerne forhindringer fra din konkrete vanding rør. Hvis du ikke ejer disse værktøjer, kan du leje dem hos din lokale hjem forbedring eller hardware butik. Ren dine rør hvert år for at undgå blokeringer.

Vand Blaster

En vand blaster er en enhed, der skubber vand gennem dine rør med meget høj hastighed. Bruge en maskine, der giver dig med på 15.000 psi pres for at fjerne snavs fra din pibe. Som vandet bevæger sig gennem din pibe, fjerner det oprustning af sedimenter, snavs eller spildevand rester fra væggene i dit konkrete rør. Det holder et konstant pres, som det navigerer din rørsystemer, og det deponerede resterne ved munding af røret.

Skum

Hvis du ikke ønsker at lukke din pibe, kan du bruge skum visker bolde i dit system. Disse bolde rejse længden af din pibe at fjerne snavs, og du kan også bruge disse værktøjer til at bryde fra hinanden væsker. Disse kugler er lavet af gummi og bump langs din pibe, og de kan passere gennem alle dine rørsystemer, herunder omdirigeringsmaskiner og mekaniske og liner kører værktøjer. Du kan også bruge disse værktøjer i forskellige typer af rør.

Afløb snegl

En simpel afløb snegl tillader dig at rense kort Betonrør. Disse værktøjer har som regel en runde hoved, der roterer som den bevæger sig gennem røret, og de simple snegle er knyttet til en fjeder eller en kort kabel. Disse er normalt mekanisk drevne redskaber, men visse typer kræver, at du manuelt flytte snegl gennem røret. Du sænke sneglen ind i dit afløb, og tænde den. Hvis du ved hvor træsko er, og du kan få adgang til røret fra denne placering, kan du hurtigt bruge dette værktøj til at fjerne snavs.

Slange

En drain slangen ligner et afløb snegl, men det er til større arbejdspladser. En drain slangen har en snegl hoved, der er knyttet til et lang stykke af kablet. Dette kabel er knyttet til en mekanisk krank, som skubber slangen gennem konkrete røret. Når slangen stopper, har det nået tilstoppe. Drej snegl hovedet på, og lad det rip gennem resterne. Når slangen stjernerne bevæger sig igen, resterne er ryddet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com