Hvordan du udskifter en tremme i min Mini Blinds

July 19

Mini blinds tilbyder en billig måde at dække din windows og få personlige oplysninger fra dine naboer. Lameller, normalt plast eller træ, og ledningen viklet omkring lamellerne udgør blinds. De åbne og lukke, når du vride en pind. De åbne vender opad eller nedad for at udelukke eftermiddagssolen eller lad i morgen lys. Trække på den ledning, der styrer hæve og sænke også giver dig mere eller mindre lys. Hvis en tremme pauser eller falder ud, kan du erstatte den med en ny lamel i stedet for at købe helt nye persienner.

Instruktioner

•Lift op den vejede tremme på selve bunden af blinds og fjerne alle knapper på undersiden, der holder kablerne på plads. Du vil finde seks eller flere knapper, afhængigt af bredden af blinds.

•Træk centralt snore op til tremme du vil erstatte. De centrale ledninger er de eneste ledninger, der er sår gennem alle lameller.

•Træk den beskadigede tremme ud af blinds og skubbe den nye tremme på sin plads. Tråd de centrale ledninger igennem toppen af den nye tremme. Skubbe snore gennem lamellerne, så de løse ender hængende ud af bunden af den nye tremme.

•Rethread centralt snore gennem resten af lameller, går fra venstre mod højre gennem ledningen stigen, der holder lamellerne på plads.

•Skub centralt snore gennem huller i vejede lamel og erstatte knapperne. Binde en knude i bunden af de centrale ledninger til at holde knapperne på plads.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com