Indholdet af køkken spisekammer

July 21

Sunde dagligvarer du køber kun gavne dig, når de er let tilgængelige i dit køkken. Dit spisekammer giver den ideelle sted for visse fødevarer, så du kan spare penge ved at spise i og forbliver parat til nødsituationer. Hvor nyttig du finde dit spisekammer afhænger i vid udstrækning på hvor godt du organisere indholdet.

Hvad skal opbevares i Pantry

Fødevarer, der er udsat for farlige mikroorganismer, såsom kød og mejeriprodukter, kræver køling eller frysning. Tørre ingredienser, såsom korn, tørrede bønner, dåse kød og uåbnet Smagspræparater, holde godt i pantry, medmindre emballagen står noget andet. Nogle fødevareemballage fraråder køleanlæg; for eksempel hærde visse smørbare smagspræparater ud over brug når nedkølet. Nogle producerer, såsom peberfrugter og tomater, forværres hurtigt medmindre opbevares i et tørt, køligt sted, såsom en pantry. I tvivlstilfælde, læse emballage til fødevarer eller gemme visningsetiketterne eller bede en kyndig butik repræsentant, når de køber.

Forenkle tilberedning af måltider

Det er ikke ualmindeligt at købe ingrediens kun for at finde ud af at du allerede har det hjemme. En velorganiseret pantry sparer du penge i denne henseende, og ved at gøre det lettere for dig at lave mad derhjemme i stedet for at spise ude. Lav en liste over dine favorit måltider, især dem, som du plejer at gå til en restaurant; for eksempel, en liste over italienske fødevarer. Finde opskrifter på disse retter i kogebøger på det lokale bibliotek og købe de nødvendige ingredienser. Mens du kan have til at købe kød, som kræver kølelager, kan du gemme ingredienser såsom pasta, dåse tomatsauce og dåse spinat i pantry i måneder.

Cykling indhold

Mens "ikke-fordærvelige" fødevarer holder længere end friske fødevarer, har de typisk udløbsdatoer. Få ting er mere skuffende end forbereder et måltid kun at finde, at det smager sjovt på grund af en ingrediens, der er længst forbi forslidt. Undgå dette problem ved strømpe fødevarer i dit spisekammer ifølge deres udløbsdatoer. Placere nye elementer i pantry, længst væk fra din rækkevidde, og ingredienser med hurtigere nærmer sig udløb datoer i front for at du bruger dem før. En dåse grøntsager, der udløber om et år, for eksempel, bør gå foran en, der udløber om to år.

Nødberedskab

Når naturlige katastrofer strejke, leverer handlende flok til dagligvare butikker at købe fødevarenødhjælp. Forkant suset ved at holde din spisekammer fyldt med mad til at opretholde din familie gennem en nødsituation. Vælge fødevarer, der ikke kræver varme til at forberede, som tørres og dåse kød, tørret frugt, kiks og især flaskevand. Ud over disse, gemme en dåseåbner, førstehjælp kit, lommelygter, batterier, en mobiltelefon, en kort og en lille batteridrevet radio (Se ressourcer).


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com