Hvordan man fuger et glas Block

July 21

Hvordan man fuger et glas Block

Glas block vægge ser godt og lad lyset skinne igennem samtidig bevare privatlivets fred, hvilket gør dem populære til indvendige vægge og badekar indhegninger. Selv om glas, de er en overraskende stærk byggemateriale med isolerende værdien af en fod tyk betonvæg. Men som en mur, glasvægge skal være sluttet sammen med mørtel eller fugemasse til at skabe et stærkt bånd. Der kan være især tricky med glas block, da dens gennemsigtighed vil afsløre eventuelle fejl. Her er et par tips om hvordan man injektionsmørtel et glas block wall.

Instruktioner

Instruktioner

•Traditional glas block vægge er holdt sammen med en mørtel, bestående af en blanding af Portland cement, tilsætningsstoffer og limning agenter. Look for mørtel specielt lavet til glasblokke. (Fås også er glasblokke med afstandsstykker skal være forseglet med en silikone caulk. Følg skiltene med produktet.)

•Forbered overfladen ved at rense det af noget, der vil hæmme bonding, snavs, maling og fremmede partikler. Hvis du er hovedsagelig interesseret i re fugning glas block, der er på plads, skrabe den gamle injektionsmørtel for at fjerne enhver løs stykker og vaske og tørre væggen grundigt før du fortsætter.

•Mix mørtel i en ren beholder, tilføjes hver 50-lb. posen cement omkring fire til fem Potter af rent drikkevand. Om opførelsen af mur eller blot re fugning det, mørtel skal blandes til en rig, tykke, smøragtig konsistens, der er let at murske og forbliver, hvor det er placeret uden dryppende. Mørtel til glas mursten indeholder vandtætning tilsætningsstoffer og kan bruges i høj luftfugtighed områder som badekar og brusebad kabinetter.

•Til program, bruge en standard mason murske og samles som du ønsker konventionelle konkrete murværk. Bruge plastic afstandsstykker for at blokke placeres jævnt og sprede et lag af mørtel på basen og på kørebanen af mursten skal placeres. Hvis du er blot re fugning at forny udseende, bruge murske til at sprede et nyt lag af injektionsmørtel over eksisterende injektionsmørtel og fortsætte med at rydde op.

•Rengør op klemt ud mørtel som du går med din murske. Som du har fuldført hver række, tør glas blok med en våd svamp til at holde det så rene som muligt. Rydde op på hele væggen med vand før tørring. En sprayflaske og en grøn nylon scrubber vil hjælpe med oprydningen.

Tips & advarsler

  • Disse instruktioner er for glasvæg. Den nemme måde at oprette glas block windows er at bruge præfabrikerede glasblokke, der passer ind i en roughed ud standard åbning. På den måde du ikke behøver at rode med cementmørtel overhovedet.
  • Forsøg ikke at cementmørtel eller mørtel hvis temperaturen er under 45 grader eller over 100 grader Fahrenheit. Gælde ikke injektionsmørtel eller mørtel til frosne overflader.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com