Hvordan til at skifte til Tank to på gaspejs

July 21

Hvordan til at skifte til Tank to på gaspejs

En gaspejs, der bruger propan til brændstof enten har en vigtigste tank, der leverer hele systemet eller har to eller flere separate Reservetanke. Disse tanke kan hægtes sammen og reguleret således at den ene eller den anden vil levere gas nødvendig for at brændstof pejsen. Ingen specielle værktøjer er nødvendige for at forbinde to Gastanke, og alle disse forsyninger er til rådighed på RV forhandlere, isenkræmmere eller online.

Instruktioner

•Measure afstanden mellem tankene. Dette vil afgøre hvor meget forbinder slange skal du.

•Tilslut slanger til enten en manuel eller en automatiske propan regulator overgangen ventil. Ene ende af en slange vil oprette forbindelse direkte til en propan tank, mens anden enden passer direkte ind i regulatoren. Overgangen ventilen bliver broen der forbinder begge tanke, via slanger, sammen. De fleste slanger er lavet med hånd-stramme stik, men nogle kan kræve en skruenøgle. Stramme stikkene sikkert.

•Sæt tank slangen ende til hver af propan tanke. Disse også hånd-stramme stik. Spænd dem sikkert.

•Sæt den vigtigste pejs gas linje til regulator output. Du skal bruge en skruenøgle til at gøre denne tilslutning. Når disse forbindelser er komplet, drej gas tank ventiler til "På" position og dreje regulator ventil til "On" position. Automatisk regulator ventiler skifter automatisk fra en tom tank til en fuld tank. Manuel regulator ventiler har en ventil håndtag, der er aktiveret manuelt for at få adgang til en fuld tank, når en af tankene bliver tom. Lys din gaspejs som normalt.

Tips & advarsler

  • Check for utætheder på alle gas linje forbindelser af drible en sæbevand opvaskevand løsning over toppen af dem. Hold øje med bobler. Hvis der findes nogen bobler, slukke gassen og spænd ned stikkene. Test igen. Når ingen bobler er til stede, er at forbindelsen lufttæt.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com