Et badeværelse, der lugter som stillestående vand

July 22

Der er visse steder, hvor du ikke har noget ildelugtende stillestående vand, som når du kommer på tværs af en dam, der er omfattet af lilje puder, omgivet af mos-dækket klipper. Hvis dit badeværelse lugter stillestående vand, er det en advarsel om at du har en svamp problem i dette rum.

Lugt

Hvis dit badeværelse har en lugt ligesom stillestående vand i det, vil du bemærke lugt i en af to måder. Først er fangst duften, når du er i nærheden af vasken eller brusebad afløb. Duften vil blive mindre intens efter du køre vand i afløbet, men det altid returnerer. Den anden måde er hvis lugten er til stede alle tid og du ikke kan slippe af med det ved at åbne et vindue, rindende vand eller tænde udstødning fan.

Årsager

Årsagen til den stagnerende lugt er mug eller meldug vokser i dit badeværelse. Disse svampe vækster trives i det fugtige miljø i et badeværelse. De kan vokse inde afløb i vaske og brusere. De kan vokse næsten alle andre steder i rummet for: på flise, på håndklæder på væggene og loftet. Ud over at gøre dit badeværelse lugter muggen, frigive skimmel og meldug sporer i luften, der kan forårsage sundhedsmæssige problemer i dine familiemedlemmer. Reaktioner til at forme eksponering omfatter hovedpine, kløe øjne og hoste.

Løsninger

At slippe af svampen vil slippe af med lugten, også. For en stagnerende lugt i et dræn, hælde i 1/2 kop bagepulver til deodorize åbningen og røret. Vente 15 minutter, derefter hældes i 1 kop brintoverilte at dræbe svampen. Lad det sidde i en time før rindende vand i afløbet. For at slippe af mug vokser på andre badeværelse overflader, Bland 1/2 kop af blegemiddel og 1 gallon af vand. Brug en svamp, vaske væk alle skimmel og meldug. Brug en fan til at tørre den rengjorte overflade så hurtigt som muligt.

Overvejelser

Du kan forhindre mug og lugten af stillestående vand fra at vende tilbage til dit hjem ved at reducere den fugt i rummet. Køre en udstødning fan, under og efter hvert brusebad, eller Åbn et vindue for at frigive den dampende luft. Hvis mug voksende på en patch større end en fods kvadrat, kontakte en skimmel oprydning specialist. Dette meget mug skal ryddes af en professionel for at sikre, det ikke har spredt andre steder og at sikre, at alle skader er fundet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com