Hvad er retningslinjerne for placering af kulilte detektorer?

January 30

Kulilte-detektor signaler til beboerne af en egenskab for tilstedeværelsen af carbonmonoxid (CO). CO er en farveløs og lugtfri gas produceret af ufuldstændig forbrænding og ofte kaldes den tavse dræber. Fordi du ikke kan se det eller smage det, når det invaderer luften, kan gassen påvirke din familie, før du bliver klar over det. Truslen om kulilteforgiftning gør placeringen af detektorer et nøglespørgsmål for ethvert hjem og på bygningen.

Varmeanlæg

Ifølge NFPA forordninger, bør hvert værelse med en forbrænding enhed har en Kulilte-detektor. Dette betyder, at hvert værelse med en varmekilde, såsom en ovn, petroleum varmeren eller pejs. Placer ikke enheden direkte over eller ved siden af brændstof-brænding apparater.

Værelser med HVAC-systemer (centralvarme enheder) skal have en detektor, centralt beliggende i zoner. Et gulv er en zone, medmindre det har en række lukkede døre. Steder må ikke være i rum bag en lukket dør, men bør være åben områder. Læg ikke detektoren i et badeværelse eller skab, men i et åbent rum, såsom en entre.

Af gulv

Én detektor bør være placeret på hver etage. Gulve normalt divideret med lukkede døre behovet for én detektor nær hver lukket dør. For eksempel bør detektorer i gangen nær soveværelser. Din garage har en lukket dør og har brug for en enhed. Et gulv med en åben planløsning, som en stue, spisestue og køkken, brug kun én detektor. Placer ikke enheder inden for 15 fod af en opvarmning eller madlavning apparatet.

Højde indstillinger

Detektorer skal sidde på høje punkter i et værelse. Dette er på grund af opdrift af gas. Kulilte er lettere end luft. Når slippes ud i atmosfæren, vil det stige og spredes til andre rum. En detektor, der er placeret på et højt punkt i et værelse er bedre rustet til at opdage gas tidligt. Gas vil altid bevæge sig op og væk fra centrum. Rum, såsom hjørner kommunikationsdetaljer hurtigere. Placer detektorer med denne teori i sindet. Enheder bør ikke være lavere end næse.

Hvis en åbning mellem de rum, der holder detektoren og resten af bygningen, placere enheden på højden af åbningen. For eksempel har ældre bygninger undertiden små vinduer over døre. Gas kan flygte gennem vinduet. Detektorer placeres på højden af vinduet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com