Hvad er behandlingerne af bladlus i birketræer?

July 22

Birketræer er populære Tilføjelser til anlagte værfter. Deres karakteristiske afskallende bark og de papirtynde, bidrage rive-faldt blade til at gøre birketræer et af de mest elskede træer i Amerika. Med deres skønhed kommer følsomhed over for bladlus. Heldigvis der findes metoder til at fjerne bladlus fra birketræer.

Bladlus

Bladlus er planteædende, bittesmå insekter kendt for deres destruktive karakter med hensyn til planter, blomster og træer. Ud af over 1.300 forskellige typer af bladlus, der er to arter, der angriber birketræer: europæiske Birk bladlus og den fælles Birk bladlus. Begge er fundet i USA.

Kemikalier

Der er visse kemikalier, der er designet til specifikke insekter, herunder Orthene, Diazinon, dimethoat og malathion (alle i flydende form). Disse kemikalier dræbe bladlus og kan sprøjtes på det første syn af bladlus på træerne. Alle disse kemikalier kan købes og kan findes online. Haven forsyning Centre kan sælge disse produkter; produktets tilgængelighed afhænger imidlertid din placering og kvaliteten af haven forsyning center i nærheden af dig. Brugsanvisning varierer fra produkt til produkt og producent til producent.

Aggressiv insekter

Bladlus er ikke immun over for aggressiv insekter. Mariehøns er berømt bladlus spisere. Frigive et par hundrede mariehøns i din have vil sikre en bladlus-fri birketræ. En mariehøne kan spise op til 1.000 bladlus om dagen. Du kan bestille mariehøns online og få dem leveret til dit hjem. Der er særlige tricks at overveje, når frigive mariehøns. Ved modtagelsen af insekter, ikke frigive dem indtil natten eller tusmørke. Mariehøns er styret af sollys; Hvis der er nogen, rejser de ikke langt. Sprøjte din værftet og især birketræ med vand. Det overskydende vand vil tilskynde mariehøns til at forblive i gården. Også, vil placere mariehøns i fryseren for ikke mere derefter 15 minutter bremse dem ned nok til at holde dem fra straks flygter. Når at realisere overfloden af mad (bladlus), vand og rum, forbliver mariehøns, fortsætter med at afværge bladlus angriberne.

Hjemmelavet

En sprayflaske vand kombineret med to teskefulde af vasketøj eller parabol sæbe skaber en kraftig spray mod bladlus. Bladlus er dækket af en voksagtig overflade; denne overflade låser vand inde i kroppen. Sæbe/vand-blanding vasker væk voksagtig overfladen; til sidst, bladlus dehydrerer og dør. Blandingen forårsager ingen skade til dine birketræ. En anden blanding er at tilføje tre dele varmt vand, en del vegetabilsk olie og et par dråber sæbe. Kombinere blandingen i en sprayflaske. Spray bladlus med blandingen; det vil blokere luftvejene af bladlus, førte til deres død.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com