Lugt kæmper planter

July 23

Lugt kæmper planter

Potteplanter er en naturlig måde at rense skadelige kemikalier og skadelige lugte ud af de hjemlige omgivelser. Mange blomstrende potteplanter har sødt duftende blomster og nogle endda har duftende løv. Andre krat luften de absorbere af skadelige kemikalier som formaldehyd og benzen.

Duftende potteplanter

Pink jasmine tilbyder rigelig, sødt duftende blomster, der fungerer godt i ampler. Duftende pelargonier har duftende blade og komme i dufte spænder fra citron til chokolade. Perlerække af perler, voks blomst og Hoya er også gode valg for duftende potteplanter.

Blomstrende luftrensere

Mens ikke almindeligt holdt som potteplanter, kan krysantemum og gerbera margueritter overvintre indendørs i containere. Ifølge University of Minnesota, NASA testet dem og fandt dem fremragende air rensning af planter. Selv hvis du ikke kan holde dem indendørs i lange perioder, kan du få dem på mange planteskoler og blomsterhandlere hele året som tilføjet luftfriskere til særlige lejligheder.

Hængende luftrensere

Der er flere nonflowering planter med attraktive blade anvendes i hængende kurve rundt i hjemmet. Blandt de mere genkendelige er engelsk vedbend, gyldne Patos plante og spider planter. Der er også tre arter af philodendron, der fungerer godt som luftrensere herunder, Tusindstråle, selloum og elefant øre.

Høje luftrensere

Ud over hængende planter, arbejde nogle højere luftrensere godt placeret ved siden af køkken kabinet eller selv i et veloplyst badeværelse eller fælles område. Snake anlæg og flere sorter af dracaena, herunder Cornstalk, rød kant og Warneck har swordlike, strittende blade. Derimod giver grædende fig og bambus en blødere, stående plante.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com