Sådan fjerner kobber fra en Swimming Pool

July 23

Da kobber ikke spreder i swimmingpool vand, øger niveauet af kobber typisk over tid. Kobber kan også indtaste puljen, når du bruger en metallisk algaecide, som er normalt kun benyttes til at bekæmpe sennep eller sorte alger eller Hvornår poolen er fyldt med hårdt vand fra hanen. Før du forsøger at fjerne kobber fra poolen, bestemme niveauet af kobber, der er i det.

Instruktioner

•Test bassinvandet med en kobber teststrimlen. Dyppe strimler i vandet på den dybe ende af bassinet. Træk strimlen ud og sammenligne farve til det farvekort, der kommer med den test kit. Mængden af kobber tilladt i en pulje er 0 dele per million (ppm).

•Hvis farve stribe angiver kobber i poolen og det er fra at tilføje en metallisk algaecide, brug en metal binding agent (et kemikalie at holder opløst mineraler og metaller i klare opløsning i vand) i vandet. Hvis du bruger granulat, opløse dem i en spand vand efter anvisningerne på producentens emballage. Hvis du bruger en flydende form, tilføje til vand henhold til anvisningerne på pakken for størrelsen af puljen, skal du fjerne markeringen.

•Hvis kobber er fra hårdt vand fra hanen eller noget andet end algaecide, teste vandet med en pH teststrimmel. Hvis pH er over 7.3, sænke pH-værdien ved hjælp af saltsyre. Hvis pH er nedenfor 7.2, øge pH-værdien ved hjælp af soda ash. Den ideelle interval er for pH når kobber er til stede i poolen 7,2 til 7,3. Drys 3 ounce af soda ash pulver i den dybe ende af bassinet til at hæve pH pr. hver 5.000 gallons af vand i poolen, hvis pH-læsning under 6,7 ppm; bruge 6 ounce, hvis pH-læsning er 6,6 til 7,0 ppm. Opløs 8 ounce af saltsyre i en 5 gallon spand vand til at sænke pH-værdien pr. hver 5.000 gallons af vand i poolen, hvis pH-læsning er 7,8 til 8,0 ppm eller 6 oz. Hvis pH-læsning er 7,6 til 7,8 ppm. Hæld opløsningen i den dybe ende af bassinet. Bære beskyttelsesbriller og handsker når hælde og blande saltsyre med vand.

•Test kalkindholdet i vandet. Hvis hårdhed er under 350 ppm, som er det anbefalede niveau når kobber er til stede, øger hårdhed ved at opløse 10 ounce af calciumchlorid i en 5 gallon spand vand for hver 5.000 gallons af vand i poolen til at øge hårdheden af 10 ppm. Hæld opløsningen i den dybe ende af bassinet. Hvis hårdhed er over 350 ppm, lavere hårdhed niveau ved at opløse 1 lb. af vandfri trinatriumphosphat i en 5 gallon spand vand for hver 10.000 gallon af vand i poolen. Hæld opløsningen i den dybe ende. Bære beskyttelsesbriller og handsker når blanding og hælde produkt i poolen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com