Gammeldags husmor Tips

July 24

Gammeldags husmor Tips

Husmødre i de dage havde meget specifikke roller i deres sted i husstanden. Mange gammeldags husmødre tilbragte deres dage madlavning, rengøring og deltage i alle nødvendigheden af deres mænd og børn. I 1950 ' erne, for eksempel, var der en række metoder kvinder bruges til at holde et hus og være den ultimative hjemmegående.

Have middag klar til tiden

Planlægger videre til de ugentlige middage og sørge for måltidet var på bordet og varme var en af de vigtigste opgaver for en gammeldags husmor. I 1950 ' erne, for eksempel, at have middag klar til tiden blev betragtet som en måde at lade manden vide, at hans kone tænker på ham, støtter ham og bekymret over hans behov. Færdigretter, og eventuelt en stiv drink, var en del af den varme velkomst, som mange mænd på tid ønskede når de kom hjem fra arbejde. I løbet af denne tid valgte mange kvinder at tjene børnene middag før manden kom hjem, så han ikke var generet af børn efter en lang dag på arbejde.

Holde op optrædener

Kvinder, forventedes når de er gift, at gå meget langt for at holde op deres optrædener. Dette betød, at holde håret pænt rettet iført moderigtigt tøj og har malet negle; en kvinde blev undervist altid se hende bedst for sin mand. Hver nat, før mand kom hjem ville mange husmødre i 1950 ' erne .få 15 minutter til resten og et par minutter til at røre op makeup, ordne hår og ser frisk, før manden i huset kom hjem. Kvinderne blev bedt om at blive i godt humør og finde en måde at være mere interessant, fordi efter en lang dag på arbejdet, skal manden muligvis en lift.

Holde en ren hus

Sandsynligvis var den vigtigste del af at være en gammeldags husmor husholdning opgaver. Det var vigtigt at rense huset dagligt fra top til bund og gør dyb rengøring ugentlige, månedlige og sæsonmæssigt. Mange kvinder brugte æteriske olier blandet med eddike til at rense alt fra træ til glas. Andre brugt gammeldags metoder, såsom iblødsætning avis i sæbe og vand til at rense vinduer og spejle til en stribe-gratis rent. En gammeldags husmor fra pioner dage normalt havde en ugentlig rutine, der måske har indeholdt vaske tøj på mandag, stryge tøj på tirsdag, bagning og madlavning foregik på onsdag og lørdag, torsdag og fredag var almindelige husholdning dage og søndag var en dag med resten.

Lyt først og tale senere

Mange gammeldags husmødre havde en rolle, der omfattede at sikre at hjemmet liv var glad. Dette betød, at hendes job var at lytte til problemer og tilskynde til hendes mand at gøre sit bedste. Mange gammeldags husmødre havde begrænset besluttende muligheder og ofte holdt munden lukket under nogen form for straffe af børn eller finansielle spørgsmål. Børn også blev opfordret til at tale så lidt som muligt, eller "tale kun når talt til." Det var vigtigt for mange kvinder at holde fred i husstanden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com