Græs herbicid til blomsterbede

July 24

Ukontrolleret vækst af ukrudt og græsser i blomsterbede reducerer plante vigor som disse uønskede planter begynder at konkurrere om plads, vand og næringsstoffer. Effektiv weed ledelse starter med korrekt identifikation af planter før anvendelsen af herbicider. Græsser i blomsterbede kan kontrolleres med anbefalede herbicid.

Identifikation

University of Arkansas udvidelse anbefaler brug af pendimethalin til effektiv kontrol af græsser i blomsterbede. Kemikaliet er solgt under forskellige firmanavne.

Du kan bruge sethoxydim til kontrol af flerårige græsser i blomsterbede, ifølge North Carolina State University forlængelse.

Beskrivelse

Produkter med pendimethalin er selektive ukrudtsmidler, der effektivt styrer et antal årlige græs og bredbladet ukrudt. Kemiske fungerer både som en strategi til kontrol med preemergence og tidlige postemergence ukrudt. Pendimethalin herbicider sælges i form af sproejtepulver, emulgeres koncentrat eller vanddispergerbare granulater.

Sethoxydim giver selektiv styring af både flerårige og årlige græsklædte ukrudt i afgrøder, frugt og prydplanter beplantninger. Den postemergence herbicid sælges i form af emulgeres koncentrat.

Bruge anbefalinger

For at undgå at beskadige urteagtige planter som dem i blomsterbede, bruge den kornede formulering af pendimethalin, som er forholdsvis mere sikkert end sprays. Indarbejde herbicid i jorden ved dyrkning, og overrisle efter ansøgning.

Flerårig græsklædte ukrudt er sværere at styre end årlige græsser. North Carolina State University udvidelse anbefaler behandling af området plantning med glyphosat før plantning for at opnå bedre styring af græsser senere.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com