Hvordan starter jeg en drue vingård eller frugtplantage?

July 25

Hvordan starter jeg en drue vingård eller frugtplantage?

Om du vil oprette en vingård eller frugt frugthave til personlig brug, i din baghave eller som en større kommerciel virksomhed, kan denne bestræbelse dybt tilfredsstillende. Med lange dage tilbragt uden for og en håndgribelige belønninger (frugter, vin og olivenolie), en vingård eller frugtplantage er tidskrævende og en større finansiel investering-- men det også kan være starten på et givende familie projekt eller business.

Instruktioner

•Indstil hvor du skal begynde. Visse regioner er meget mere medgørlige vinmarker og/eller plantager end andre. Selv om du ikke nødvendigvis behøver at starte en peach orchard i Georgien eller en vingård i Frankrig, Sørg for, at klimaet og jorden vil være relevante for hvad du wantthat vokse. Bemærk, at nogle stater har strammere restriktioner--- og Licenskrav---til vingårde (hvis du ønsker at tilføje komponenten til din vingård) end andre. New York, for eksempel kræver vingårde at blive godkendt af staten og betale en betydelig afgift.

•Ansigt til markedet. Købe en eksisterende vingård eller orchard kan være ekstremt dyrt; en anden mulighed er at købe fast ejendom, holde din operation, små (og mindst for den nærmeste fremtid) og plante vinstokke eller træer selv. Har en baggård eller "lomme" vingård eller orchard kan være et godt første skridt.

•Forbered at plante. Efter køb af din jord--uanset om det betyder hektar eller bare et hus med en tom baggård--brug din første falder for at forberede jorden til plantning i foråret. Bruge vinteren til forskning frugt du håber at plante og blive involveret i lokale organisationer for vingård eller plantage ejere, så du kan lære af deres erfaringer. Du kan også bruge denne tid til at overveje, hvor mange træer eller vinstokke, du vil plante i din første sæson.

•Start at plante. Når foråret kommer, komme til at arbejde som hurtigt som muligt--har din orchard eller vingård afbildet og plante dine træer eller espalier vinstokke i pæne rækker til at tillade hver plante til at vokse fuldt ud i sin egen plads. Har en sprinkler og/eller kunstvanding system for at sikre korrekt vanding af din vingård eller frugtplantage i nogle gange-tørre sommermåneder.

•Cultivate din nye virksomhed eller passion--- men forvent ikke at få rig hurtig. Vinmarker og frugtplantager tage år at komme fra jorden (det vil tage et par år for vinstokke eller træer at starte bærer fangstklare frugt) og en enorm mængde af arbejde. Før du er i stand til at råd til at hyre hjælp, vil du være den ene arbejder døgnet rundt tendens din ejendom og dine afgrøder. Nå ud til hjælp og rådgivning fra andre vingård eller plantage ejere i dit område i løbet af de første par år er afgørende.

Tips & advarsler

  • I nogle populære vinproducerende regioner, baggård vingården ejere har sluttet sig sammen til køb vinfremstilling forsyninger og opbevaring. Ligeledes, orchard ejere i dit område kan få sammen for landmændenes markeder eller at køre lokale råvarer stande.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com