Hvor lang tid tager det for en blomst til at vokse?

July 25

Hvor lang tid tager det for en blomst til at vokse?

Seværdigheder og dufte af forårssæsonen er ivrigt ventede og værdsat når vinteren er endelig over. Forventede blomstrer kan synes tilbageholdende eller gået i stå i deres progression, og den givende farver og dufte synes at tage for evigt. Skuffelse er ofte forårsaget af urealistiske forventninger, og kan sur ens holdning til havearbejde. At sætte vækstrater i perspektiv vil give indsigt i blomst levetid og garner påskønnelse for de sorter, der er tilgængelige.

Tidlig nyankomne

Vilde blomster synes at fremkomme med de første tegn på forår tø, der startede vækst stykke tid stadig snedækkede. De fleste sorter af vilde blomster betragtes som ukrudt af gartnere og er sjældent værdsat i en forstæder indstilling. Uregerlige formationer og korte bloom faser render hurtigt startere uønskede. Blomster, der vokser fra pærer kan også have en tidlig bloom tid af de samme grunde som vilde sorter, men bo i blossom længere uden uønsket vækst.

Tålmodighed kræves

Tålmodighed planter kan købes i flor og fortsætte med at blomstre hele sommeren og i begyndelsen af efteråret. Lyse og farverige blomster form i stort antal med lidt vedligeholdelse påkrævet. I kraft af tålmodighed kan kaldes på, når de vokser blomster fra frø. Visse sorter af zinnias, for eksempel, kan tage op til 60 dage før et enkelt bloom vises. Voksende din egen blomster fra frø giver nøjagtige placering, og en tilfredsstillende følelse af realisering.

Timet begivenheder

Hibiscus knopper vil vokse til fuld fettle, visne og falde til jorden i 24 til 36 timer. Den store størrelse af en veludviklet hibiscus busk betyder konstant blomstring, og den hurtige levetid har ringe effekt på overordnede bloom count. Bromeliads kan tage op til to år at begynde blomstrende, men bloom kan vare seks uger eller mere. Stilk af nogle bromeliads er ganske farverige på deres egen, og vises uger før blomstrer.

Sene dameunderbukser

Hortensia stiklinger vil tage et helt år at nå blomstrende stadium, men blomsterne vises i flere måneder ad gangen. Jasmine kan kun blomstre, når et år, men væksten mellem blomstrende sæsoner er imponerende i sig selv. Når skuddene dække et espalier, er store mængder af duftende blomster sikker på at følge. Præparater kan give vidunderlige resultater på lang sigt, men øjeblikkelig tilfredsstillelse kan være havde ved at købe blomstrende planter i fuldt flor.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com