Hvordan til at sætte ned konkrete gårdhave blokke

July 25

Hvordan til at sætte ned konkrete gårdhave blokke

Nogle gange er den sværeste del om at bygge en ny gårdhave beslutte hvilken slags materiale til at bruge. Der er flere forskellige valgmuligheder, fra natursten til mursten brolæggere. Hvis du ønsker din terrasse har en strømlinet look, prøve betonblokke. Betonblokke kommer i næsten enhver størrelse, form eller farve. Når du beslutter dig for hvilken du vil bruge, begynde at planlægge projektet. Afhængigt af størrelsen på din terrasse, kunne dette projekt tage en hel dag eller en hel uge. Hvis du har aldrig installeret en betonblok gårdhave, begynde i det små. Du kan altid udvide senere.

Instruktioner

•Brug et målebånd til opsætning af dimensioner til terrassen. I hvert hjørne, skal du køre et træ spil i jorden. Derefter link stakes sammen med sejlgarn. Denne omkranset område er, hvor du vil begynde din udgravning.

•Når en skovl og spade, begynde at grave spadestik og græs inde i omkranset område. Kontroller dybden er mindst seks inches. Du bliver nødt til at sætte fire inches af grus og to inches af sand i udgravede område. Hvis din betonblokke er tykkere end to inches, grave hullet dybere.

•Tilføj fire inches af grus i udgravede område. Bruge en skovl til at tamp det og skabe en flad overflade. Hvis du arbejder i et meget stort rum, kan du overveje at bruge en magt tamper til kompakt grus.

•Lay landskab stof over grus. Dette stof leveres i ruller. Rulle stoffet ud over området og skære det til at passe. Tillad mindst seks inches af overlapning mellem paneler af stof. Du kan bruge wire stakes for at tack stoffet, hvis det ikke vil blive flade.

•Sæt en to-tommer tyk stykke tømmer i midten af det udgravede område. Derefter hælde sand ud i rummet. Når tømmer er dækket, vil du vide, at du har to inches af sand i rummet. Hvis du har brug for mere sand, bruge en tykkere stykke træ til at hjælpe guide dig. Med sand hældes, fjerne tømmer. Så let våde sand med en haveslange. Smøre det våde sand med et andet stykke træ til at gøre området flad og glat.

•Beskyttelseshætte til at klikke en kridtstreg ned i midten af sandet. Derefter placere de konkrete blokke ned i midten af kridtstreg. Resten af de konkrete blokke vil blive installeret til venstre og højre side af midterlinien. Bruge en gummihammer til forsigtigt pund blokke ud i sandet. Derefter bruge en lineal for at sikre at alle blokke er niveau.

•Fortsæt placere beton blokke, indtil du når til slutningen af den udgravede site. Du skal muligvis bruge en murværk sav til at skære blokke, så de passer i enderne.

•Med alle blokke i sted, spredt mere sand over det hele terrasseområde. Så brug en kost til at feje sand i sprækkerne mellem blokkene.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com