Sådan installeres Schlage indtastet funktioner

July 25

Sådan installeres Schlage indtastet funktioner

Der er flere variationer af Schlage indtastet funktion låse. Der er forskellige serier, typer og funktioner, men Schlage AL serie cylinderformet lås er en af de mest almindelige og mest enkle designs. Der er en hel del af funktioner, lige fra en indgang funktion lås som håndtaget er låst af en nøgle udefra eller en trykknap indefra, og at et pulterrum lås som ydersiden åbnes kun med nøgle og håndtaget er stationære og indersiden altid er låst op. Installation af disse låse er den samme uanset funktionen. Alle AL serie låse med en nøglebaseret funktion har hvad der kaldes en kerne, som er, hvad nøglen går ind til låse og låse op afløse. Det er hvad locksmith skal oprette en duplikeret nøgle for slusen, uanset om det er en hovednøgle eller nøglen til et bestemt område eller rum.

Instruktioner

•Brug skabelonen fra producenten til at lægge ud eller markere prep hullerne på døren ved hjælp af en blyant. Brug de relevante borehoveder og din hulsav eller kedeligt bit til at bore ud prep hullerne på døren. Hvis du erstatter en Schlage AL serie lock, vil prep hullerne allerede være på døren.

•Sæt låsen til at prep hul så den buede del af bolt står over den ramme, hvor strejken er placeret. Bruge Philips-hoved nummer to bit og Akku boremaskine til forsigtigt spænd de to skruer i frontpladen.

•Installer Lås enheden ved at vejlede kroppen ind i det store hul på døren. Juster skrue hul indlæg med de to små huller ovenfor og nedenfor det store hul. Kig indefra hul og justere stikben på Lås kroppen med låsen arme, så håndtaget vil trække låsen. Når låsen er korrekt justeret, skubbe den flush mod ansigtet af døren.

•Installer indersiden låse forsamling. Start ved at indsætte bur spring over håndtaget indlæg og Juster skruehullerne på bur foråret med udenfor låse skrue indlæg. Feed skruer gennem foråret buret og de små huller i døren, indtil de når de skrue hul stillinger på Lås enheden. Tråd skruer i stillingerne, men ikke stramme dem hele vejen.

•Skub slot-møtrik bøsning over håndtaget indlæg og skru det på chassis tråde i bunden af håndtaget indlæg. Brug af fronter skruenøglen forsynet med lås til at stramme helt mens du holder udenfor håndtaget på plads. Du vil høre en løb løbsk lyd som castle-møtrik bøsning strammer. Når det spændes fast, helt stram skruerne i bur foråret med din Phillips-head skruetrækker.

•Skub steg trim over håndtaget post og justere to greb bump med olivenlundene i bur foråret og drej det med uret for at låse det på plads.

•Sæt driver over håndtaget post og derefter skubbe håndtaget på stillingen. Tryk på håndtaget fast, indtil det låser på plads.

•Indstil strejke plade i udskæring på rammen og fastgør med to skruer ved hjælp af Phillips-head tip nummer tre og Akku boret.

•Test håndtag for at sikre, at de trække låsen når drives før du lukker døren. Test derefter nøglen til at sikre, at nøglebaseret funktionen fungerer korrekt. Lukker døren og drive håndtag for at sikre det fungerer korrekt.

Tips & advarsler

  • Hvis låsen sticks, når du betjener håndtaget ved første, trykke låsen med din gummihammer indtil det trækker jævnt.
  • Luk ikke døren før testning håndtaget, da dette kan føre til døren bliver låst på plads.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com