Sådan oprettes sikkerhed & privatlivets fred i din værftet

July 26

Nysgerrige eller larmende naboer, hyppige trafik eller udenfor situationer kan skabe en invasion af privatlivets fred og hindre din nydelse af din udendørs rum. Men der er ting du kan gøre for at øge både privatlivets fred og sikkerhed i din gård, gør det muligt at udnytte dit hjem – både inde og ude.

Instruktioner

•Installer et privatliv hegn, som hjælper med at forhindre folk i at få en fugle-øje se på i din værftet. Fægtning kommer i forskellige materialer som træ, aluminium og genbrugsplast, og det også kommer i flere højder. Bejdse eller male hegn, så det matcher eller supplerer den udendørs indretning af dit hjem. Alternativt kan du tilføje matchende gates til at gøre gården tilgængelig fra uden for hjemmet.

•Brug tornede planter under windows. En rose bush eller pyracantha busk placeret under lavere niveau windows Tilføj en attraktiv tilføjelse til din værftet, plus nogle ekstra sikkerhedsforanstaltning. Indbrudstyve er mindre tilbøjelige til at bryde et vindue for at indtaste en hjem, hvis de er nødt til at klatre over eller gå igennem en tornede busk at komme til det.

Låse din redskabsrum. Lagring stiger, redskaber og andet udstyr i en ulåst udendørs skur tilbyder nem adgang for ubudne gæster. Låse skur med en hængelås, eller gemme disse elementer inde i garagen eller en anden sikret område.

•Installer udendørs belysning. Udendørs belysning føjer funktionalitet, atmosfære og sikkerhed til din værftet. Ubudne gæster foretrækker mørke områder og typisk undgå værfter, der er belyst. Belysning også giver dig mulighed at få mest brug af din udendørs beboelsesrum. Udendørs belysning omfatter oversvømmelse lys til at belyse store områder; trin lys til at lette navigering trappen; støbte lys til at belyse mindre områder; sti lys til at belyse fortove og veje; og dæk lys.

•Tilføj havepavillon eller pergola til din baggård. Hvis du har naboer på en bjergskråning over dig eller næste dør naboer, der har tilføjet dæk eller balkon, kan en overdækket og delvist lukkede rum give dig personlige oplysninger i din værftet. En havepavillon er normalt en ottekant formet struktur med et tag; en pergola er en åben struktur med et tag, sommetider knyttet til en bygning eller fritstående i en have. For ekstra beskyttelse af personlige oplysninger, tilføje klatring vinstokke for at skabe høje, grønne vægge.

Tips & advarsler

  • Brug farvede film til dit lys til at tilføje et festligt touch til din værftet. Disse film kastet farver i din værftet, tilføje stemning i atmosfæren.
  • Anmeld lokale regler om hegn og belysning og installere andre udendørs anlæg, driftsmateriel før du foretager ændringer. Nogle kvarterer og byerne har strenge koder med hensyn til anvendelsen af disse varer.
  • Før du begynder enhver udendørs projekt, tjekke med den lokale el selskab med hensyn til underjordiske elkabler.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com