Sådan fjerner tørrede Caulk

July 27

Sådan fjerner tørrede Caulk

Caulk tørrer normalt til en elastisk eller svampet konsistens. Meget gamle caulk er ofte tørre og sprøde og er meget nemmere at fjerne end caulk, der er frisk tørret. Caulking anvendes på en lang række overflader, såsom badekar, brusere, windows og omkring rør og el-ledninger for air forsegling. Når caulk har tørret til punktet at svind eller revner er opstået, fjerne den gamle tørrede caulk før du tilføjer nye caulk for at sikre en vandtæt eller lufttæt forsegling.

Instruktioner

•Træk så meget af den tørrede caulk ud af området, som du kan ved at trykke en spackle kniv ind caulk og trække caulk ud af sprække.

•Klippe langs den øverste og nederste kant, så tæt på overfladen som muligt, med et barberblad.

•Lift en side af caulk og trække det ud af hjørnet. Hvis det er svært at fjerne, bruge et par tænger til at få et fast greb på caulk og trække med selv kraft.

•Sæt spackle kniv i bunden og toppen af caulk at bryde det områder inde den knæk eller hullet og trække enhver resterende caulk ud af området.

•Scrape sidst spor af caulk fra overfladen med et barberblad. Hold skraberen meget flade at fjerne caulk og undgå at ridse plast.

•Tag caulk uden opløsningsmidler hvis det er muligt at undgå skadelige overflader. Men helt fjerne caulk, Køb et opløsningsmiddel udviklet til at fjerne caulk fra et byggemarked center. Anvende en smule af opløsningsmidlet til de resterende caulk i en inconspicuous område til at teste, at det ikke vil skade overfladen; give tid til at blødgøre caulk og aftørre med en klud eller Skrab med en spackle kniv. Hvis ingen skader opstår, fortsætte med at fjerne de resterende caulk med opløsningsmiddel. Brug ikke et opløsningsmiddel til fjern tørret caulk omkring elektriske, kabel eller plast VVS; det vil blødgøre eller smelte plast belægning.

Tips & advarsler

  • Når du fjerner tørrede caulk fra en plast område, såsom et badekar kabinet, skal du placere værktøjer på et håndklæde til at forhindre, at ridse overfladen.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com