Hvornår skal trimme enebær

July 28

Hvornår skal trimme enebær

Enebær træer er stedsegrønne planter, der strækker sig udad og opad til form høje, skyggefulde inventar til din landskab. Som alle træer reagerer enebær godt på omhyggelig beskæring og trimning, som fjerner gamle eller beskadigede dele af træet for at gøre plads til ny vækst. Trimning enebær også giver dig mulighed for at styre deres højde og dække grimme områder. Dog kan trimning på det forkerte tidspunkt af året skade træet, så vær forsigtig.

Hvornår skal trimme

Trim eller beskære din enebær træer i det tidlige forår. Tid til at skyde er efter den endelige fare for frost er overstået for år, men før træet begynder at vokse og blomstre. Hvis du trimmer på denne passende tidspunkt, gøre du plads til ny vækst lige i tide til den voksende sæson til at begynde. Det giver også dig straks fjerne filialer, som er beskadiget af sne eller frost og spot tidlig advarsel tegn på sygdom og insekter.

Når ikke at trimme

Til mindre trimning, såsom at fjerne et bud her og der for æstetik eller at tage ned en død gren, kan du beskære næsten enhver tid af året. Dog Udfør ikke nogen større beskæring efter midsommer. Sådanne sen beskæring ikke efterlader træet tid nok til at inddrive og helbrede trimning sår, før vinter frosten rammer, forlader det udsat for alvorlige skader under de kolde måneder.

Trimning teknikker

Fjern alle døde, skadede eller syge grene og knopper fra træet. Ikke kun gøre disse områder ser dårligt, men de udsætter træet for at sprede infektioner og rådnende træ vil tiltrække insekter. Du skal også fjerne filialer, at gnide sammen eller krydser over hinanden. Tag den svagere gren, sikre, at den stærkere filial modtager endnu mere sollys, luftstrøm og næringsstoffer. Andre trimning, herunder udformningen eller højde kontrol, varierer afhængigt af alder af dit træ og dine ønskede udseende til din landskab.

Ekstra Tips

Alle enebær udvikle en slags "dead zone" omkring deres centre, hvor grenene er i live, men fordi ingen lys får gennem, de ikke vil producere nogen nye knopper eller grene. Når trimning, forsøg at forlade nok løv omkring midten af træet, så observatører ikke kan se ind i dette nøgne område for det bedste udseende til træet. Enebærbuskene kan vokse op til 18 inches hvert år, så hvis du ønsker at kontrollere højden af dit træ, skal du fjerne mindst 12 inches under hver trimning at forhindre overdreven vækst.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com