Hvordan til at trimme et træ med en motorsav

July 29

Hvordan til at trimme et træ med en motorsav

En motorsav er et af de mest håndgribelige værktøjer en boligejer kan besidde. Det er en højhastigheds træ opskæring enhed, der kan gøre kort proces med store arbejdspladser som skære brænde, rydde væk døde grene og trimning træer for et pænt landskab. Men en motorsav kan også være yderst farligt hvis ikke håndteres korrekt, især når erhvervsdrivende har lidt uerfarenhed. Husk, at enhver tid du arbejder med en motorsav, udvise ekstrem forsigtighed.

Instruktioner

Hvordan til at trimme et træ med en motorsav

•Undersøg din ejendom for træet lemmer, der kræver trimning. Træet lemmer, der slutte sig til stammen over din skulderhøjde er for høje til sikkert trim med en motorsav. Fjern snavs fra området for at sikre sikker fod.

•Dress korrekt. Sætte på en langærmet skjorte og lange bukser, tunge arbejde støvler, hjelm, ørepropper, beskyttelsesbriller eller sikkerhedsbriller og arbejdshandsker.

•Start en motorsav. Gøre et indhak på den første lem du nødt til at trimme. Start omkring seks inches fra træstamme, placere din motorsav direkte neden for rand, og skære en tredjedel af vejen igennem lemmer.

•Reposition motorsav blade til en tilsvarende placering direkte over indhak på lemmer og skære ned resten af vejen igennem gennem lemmer. Denne proces kaldes "overcutting." Tillad lemmer til at falde til jorden. Placer motorsav blade ovenfor den resterende stub til inden for to inches af stammen. Overfældning Stubben hele vejen igennem.

•Drej kæden så til sin off position og vente for motoren at afslutte kører. Satte motorsav. Fjern den faldne lemmer fra arbejdsområdet. Gentag trin tre og fire for nogen ekstra lemmer, der skal beskæres.

•Tag afpuds. Hvis du har en flishuggeren, kan du chip tilbehør til barkflis. Ellers, tjekke med din lokale fast affald afdeling for deponeringsmuligheder.

Tips & advarsler

  • Vedligeholde sikker fod vil gøre jobbet gå meget hurtigere og nemmere. Får ikke i en fart. Forsøger at tvinge motorsaven kunne resultere i tilbageslag. Vær meget forsigtig, når trimning små grene. Disse lemmer er ganske smidigt og kan pludselig foråret tilbage banke dig ud af balance. Altid stå op ad bakke fra et træ, hvis du trimning et træ på en bakke.
  • Aldrig fungere en motorsav med kun én hånd. Aldrig klatre i et træ til at trimme den. Aldrig klatre på en stige til at trimme et træ.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com