Hvordan man dyrker Kanariske Øer dato palmetræer

July 29

Phoenix canariensis, også kendt som de Kanariske Øer dato palm, er en frugtbærende palmetræ, der er hjemmehørende i de Kanariske Øer. Kanariske Øer dato palmer kan vokse op til 60 fod med en spredning på op til 25 fod og kan gøre en imponerende tilføjelse til rummelige hjem landskaber i USDA plante hårdførhed zoner 9-11. Hvis du ønsker din kanariske ø dadelpalmer til at producere deres karakteristiske datoer, plante både en mandlig og kvindelig træ inden for 60 fødder fra hinanden.

Instruktioner

•Vælg en plantning placering for din Kanariske Øer dato palm, der vil give din træ med hvad den skal trives. Vælg en plantning placering, der modtager seks til otte timer af direkte sollys om dagen og tilbyder frugtbare, godt afdrypning jord.

•Sørg for, at de Kanariske Øer dato palm modtager den ønskede mængde af næringsstoffer og fugt ved at rydde alle græs og ukrudt fra din valgte plantning placering. Grave dybt når du fjerner ukrudt og anden uønsket vegetation til at fjerne deres hele rodsystemer og forhindre dem i at vokse tilbage.

•Dig en plantning hul til din Kanariske Øer dato palm, der er dobbelt så bredt og dobbelt så dybt som din træets rodsystem. Indtil alderen gylle, sphagnum og perlite i fordrevne jorden indtil ændringsforslagene, der er jævnt fordelt. Tilføje nok fordrevne, ændrede jord til bunden af den plantning hul at lade kronen af Kanariske Øer dato palm sidde 1-2 inches over overfladen af jorden, når dit træ er plantet.

•Anbring Kanariske Øer dato palm midt i plantning hul. Udrede den trærødder forsigtigt og sprede dem i bunden af den plantning hul. Brug den fordrevne, ændrede jord til at fylde i plantning hul, og sørg for, at kronen af Kanariske Øer dato palm forbliver 1-2 inches over jordens overflade. Tamp ned overfladen af jorden omkring de Kanariske Øer dato palm efter plantning.

•Anvend en langsom-vanding metode som et drop, soaker eller Bobleflasken slange til vand i din Kanariske Øer dato palm umiddelbart efter plantning. Fortsæt til vand din træet en gang eller to gange om ugen for at holde sin jord, fugtig, men veldrænet.

•Fertilize din Kanariske Øer dato palm med et specielt formuleret palm tree gødning i foråret og sommeren. Anvend gødning ansøgning ifølge pakke retninger for at undgå skader på grund af overdreven befrugtning. For de bedste resultater, skal du anvende gødningen efter vanding, mens jorden er stadig fugtig.

•Prune Kanariske Øer dato palm i foråret eller sommeren at fjerne misfarvede, syge eller døde palmeblade. Rene skære med skærpet og steriliseret beskæring værktøjer når beskæring din Kanariske Øer dato palm for at gøre det lettere for din træet til at helbrede.

Tips & advarsler

  • Sprede 3 inches af muld i en 3-fod cirkel omkring din Kanariske Øer dato palmetræ at retard væksten af ukrudt og hjælpe dit træ, bevare fugt.
  • Stresset eller tilskadekomne kanariske ø dadelpalmer er modtagelige for leaf spot og svampeinfektioner. Forkæl din Kanariske Øer dato palm med et insekticid, hvis nødvendigt.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com