Hvordan at justere Sears garageport sensorer

July 31

De infrarøde sensorer på din Sears garage døren fungere som en Sikkerhedsafbryder til at forhindre, at døren lukker når en obstruktion er til stede, kan blive ramt af døren. Når en person, pet eller køretøj bryder bjælken, mens døren lukkes, er motor umiddelbart opsiges og på nogle modeller, tilbageføres. Korrekt justering af sensorerne er afgørende for at bevare beskyttelsen af denne sikkerhedsanordning. En tilpasning procedure sikrer korrekt funktion af denne funktion.

Instruktioner

•Rengør glas linser på begge sensorer, ved hjælp af en klud og glasrens. Enhver sod eller bebyggede snavs kan forhindre ren projektionen af den infrarøde lysstråle. Indlede garageporten tættere, og blokere sensor stråle til at teste, om snavs var problemet. Hvis døren ikke stopper når bjælken er blokeret, er sensor kursjustering nødvendige.

•Undersøg ledning fører ind i bagsiden af sensor maskinhusene. Slæbebåd let på ledningerne for at sikre de er sikkert forbundet. Tjek ledningerne til revner eller brud. Hvis tråd isolering er revnet, wrap det beskadigede område med en stribe af elektrisk tape.

•Anvend en torpedo niveau at kontrollere at sensorenhederne er sikret i et niveau holdning i deres monteringsbeslag. Justere en sensor, løsne to slidset bolte sikring sensor arm, flytte den til en niveau position, så efterspænde bolte.

•Measure afstanden mellem centrum af linsen på både sensorer og sal direkte nedenfor. Vælge et punkt på de linser, du kan identificere nemt. Højdemålene for begge sensorer skal være den samme. Eventuelt justere sensor niveauer, som passer til.

•Measure vandret mellem indvendigt væg i garagen og sensorens linse. Igen, begge sensor positioner skal stemme overens. Brug tænger til at bøje sensor parentes for at justere sensorerne som nødvendige for at gøre målingerne passer.

•Luk garageporten og pass en hånd mellem sensorer til at bryde strålen. Sensor justering er afsluttet, og døren vil stoppe når strålen afbrydes.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com