Hvordan til at identificere blade på æbletræer

July 31

Hvordan til at identificere blade på æbletræer

Æbletræer er en del af familien Rosaceae af planter. Æbletræer er løvfældende evergreens og er en af de mest almindeligt dyrkede frugttræer i verden. Forskellige arter af æbletræer producere forskellige sorter af blade. Lære at identificere bladene af et æbletræ kan hjælpe dig med at afgøre, hvilken type æbler træet vil producere, eller hjælpe dig med at en beslutning om hvilken slags æbletræ du ønsker i din værftet.

Instruktioner

•Find lighederne. Alle apple tree blade har tre funktioner til fælles: de er løvfældende, vokser i en alternativ mode på grenene og har tandede kanter. Hvis bladene har disse egenskaber, så de kunne blive æble træ blade.

•Undersøg leaf's farve. Alle apple tree blade er lyse mørkegrønne på oversiden og mattere sølv-grålig grønne på den nedre overflade. Nogle apple tree blade, som dem i den søde Krabbe æbletræ er en gul-grøn, mens en prairie Krabbe æbletræ er en skinnende grøn med en mere nuanceret nuance af grøn nedenunder. Kontrollere, hvis de pågældende blade har en slags tofarvet grøn farve, lettere på toppen og mattere på undersiden.

•Notice bladet form og størrelse. Æbletræer har enkle blade, hvilket betyder, at bladet er en ensom klinge. Mens de fleste apple tree blade er en oval form, findes der nogle variationer grund. Baltimore Krabbe æbletræ, for eksempel, har trekant-formet blade, mens den sydlige Krabbe æbletræ har aflang-formet blade, tjener sit kaldenavn, "smalle-blade Krabbe apple." Bladene er små, gennemsnit 1,5 til 3 inches lang, med undtagelse af et par Krabbe æblesorter, der har blade at nå op på 4 inches lang.

•Undersøg leaf's tekstur og størrelse. De fleste apple tree sorter har mindst én side belagt med små hår. Krabbe æbletræer har denne funktion på begge sider af bladet. Derudover er de fleste apple tree blad stængler også belagt med et fint lag af hår.

•Photograph blade til sammenligning. Med et digitalt kamera eller et kameratelefon, tage et billede af en lille blad klynge og prøven anbringes i en lille sandwich pose.

•Anvend en online plante identifikation manual, eller en fra en butik og sammenligne fotografiet til apple tree blad eksempler i vejledningen. Opmærksomme på form, størrelse, farve, struktur og tekstur.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com