Snegle og snegle på et Meyer citron træ

August 2

Snegle og snegle på et Meyer citron træ

Meyer citron træer er en sort af citrontræer, der er modtagelige for skadedyr skader af snegle, som samt andre have skadedyr som bladlus og skjoldlus. Snegle og snegle æder bladene, frugter og bark af et træ, Meyer citron, som forårsager alvorlige skader på træet.

Skader

Snegle og snegle æder frugten af Meyer citron træer, forlader cirkulære huller i rind, hvilket gør frugten, uspiselig og ikke-støtteberettigede til salg. Snegle æder også blade af Meyer citron træ, der blade træet svage og modtagelige for sygdom problemer. Når skadedyr feed på blade, vil bladene udstille laset, gulfarvning kanter, som træet er svækket. Snegle og snegle har evnen til at ødelægge en citron høst.

Feromon fælder

Feromon fælder producere feromoner, som tiltrækker snegle og snegle fra Meyer citron træ og dræbe dem, fjerner dem fra haven. Fælder hjælpe med at indsamle haven snegle og snegle på ét sted, der gør det enklere at bortskaffe skadedyr uden at anvende skadelige kemikalier til haven. Følg alle retninger, når de lægger ud pheromone fælder til at sikre, at de er vellykkede beskytte Meyer citron træ fra sneglen og slug problemer.

Diatoméjord

Diatoméjord er en type af jord, der indeholder store granulat, der sårer ligene af snegle, snegle og andre skadedyr, som de forsøger at komme til Meyer citron træ. Fordelt diatoméjord i en ring rundt om Meyer citron træet til at forhindre snegle og snegle fra at nå træet. Slette alle snegle og snegle i hånden eller sætte ud pheromone fælder henlede skadedyr fra citron træ og over diatoméjord.

Pesticider

University of California Davis hjemmeside anbefaler at bruge en lav-toksicitet spray til bekæmpelse af snegle og snegle. Flere yderst giftigt pesticid kemikalier har potentiale til at dræbe populationer af nyttige insekter og skader Meyer citron træet; tunge applikationer af kemikalier svække citron træ. Følg alle producentens anvisninger ved anvendelse af kemiske pesticider spray til bekæmpelse af skadedyr såsom snegle og snegle at undgå økologiske skader og beskadigelser af høsten.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com