Grunde stikkontakter virker ikke

August 3

Grunde stikkontakter virker ikke

Elektriske systemer er kompliceret hjem systemer med en række af arbejdende dele. Sommetider disse dele pause eller funktionsfejl, forårsager elektricitet til hele eller dele af et hjem at stoppe flyder. Stikkontakter kan stoppe med at arbejde for en række årsager. Disse omfatter nogle aspekter af det elektriske kredsløb, selv hvis kun stikkontakten, selv.

Den overloadede kredsløb

Elektrisk strøm gennem et kredsløb kan afbrydes på grund af en blæst sikring eller funktionssvigt i en effektafbryder. Begge disse er på plads for at forhindre overophedning af ledninger eller elektriske brande. En overbelastning opstår når for meget aktuelle rejser gennem en ledning, der får den til at få varme. En lunte er designet til at smelte og bryde når der er en overbelastning, dermed forårsager et kredsløb til at mislykkes. Dette er en af grundene til en stikkontakt ikke kan arbejde. En breaker er også designet til at reagere på en overbelastning ved at slukke elektriciteten til kredsløbet involveret. En sikring har at blive erstattet, men en breaker kan nulstilles manuelt.

Åben kredsløb

En stikkontakt kan ikke arbejde, hvis der er en åbning i kredsløbet det er knyttet til. Dette er et punkt i kredsløbet hvor en elektrisk strøm er afskåret fra pass. Den mest almindelige årsag til dette sker er på grund af en løs ledning, som kunne være årsag til en eller flere stikkontakter svigtende. Et åbent kredsløb kan også opstå, hvis en ledning er forværret eller der er en slags pause eller hul i ledninger.

Kortslutninger

Et kort er en anden grund til, at en breaker vil rejse, afbryde strømmen af elektricitet til et kredsløb og forårsager en eller flere stikkontakter til at stoppe med at arbejde. Når en tråd kører varm, kan en kort forekomme når en utilsigtet forbindelse former med en jordledning eller noget andet, som giver en sti til jorden. Dette vil medføre nogle eller alle af elektricitet til at køre off kredsløb, dermed udkobling en breaker. Hvis banen har også en jord-skyld vil afbryde enheden det også reducere kredsløbet på samme måde som breaker.

Defekt stikkontakt

Et dårligt installeret, defekt eller korroderede stikkontakt kan også være en medfører en. Heldigvis, disse er billige og nemme at udskifte. Hvis efter kontrollere for at se, at en blæst sikring eller en udløste breaker box ikke er ansvarlig for afløb ikke fungerer, skal du overveje forretningen selv. Slukke kredsløb, den er forbundet, skru det og sørg for, at ledningerne er tilsluttet korrekt. Løse ledninger eller miswiring kunne være årsagen. Hvis ikke, udskifte stikkontakten bør være en løsning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com