Anvendelsesmuligheder for pneumatiske indramning negle

August 3

Pneumatisk negle er en type af søm bruges med trykluft klammepistoler. Disse produkter er en type af sømpistol, der driver søm i træ med lufttryk. Pneumatisk negle er normalt sælges i lange rækker forbundet af en harpiks, at obligationer negle sammen. Pneumatisk negle kommer i mange forskellige størrelser og kvaliteter til forskellige projekter, fra meget store dem, der anvendes i roofing og hjem byggeri til meget små anvendes til fremstilling af billedrammer.

Indramning

En af de mest almindelige anvendelser for pneumatiske negle er for at skabe konstruktion rammer. Fordelen ved pneumatisk søm over søm drevet med en hammer i hånden er enorm. Pneumatisk sømpistol er i stand til at drive neglene hurtigere og mere præcist. Da neglene er skudt ind i skoven, smelter harpiks, der forbinder søm til den forrige i rækken. Når resinen hærder igen, giver det ekstra styrke til neglen, fordi harpiksen fungerer som en lim til træ. Rammer for hjemmet byggeri, dæk, tagene, skure, byggeprojekter og endda billedrammer vil drage fordel af brugen af pneumatiske negle.

Gulvbelægning

Pneumatisk negle er også almindeligt anvendt i gulvbelægning projekter. En af grundene er, at pneumatisk negle generelt har mindre hoveder end andre former for negle. Disse negle er perfekte til brug med gulvbelægning fordi de har en lav profil, og blend let med træ. Harpikser omkring neglene også hjælpe med at holde neglene fra arbejder op over gulvniveau.

Tagdækning

Tagdækning industrien bruger også en masse pneumatisk negle. Med tagdækning job, arbejde skal gøres i et hurtigt tempo, at sikre det er afsluttet før en regn. Trykluft klammepistoler og negle bidrage til at øge job hastighed af over 400 procent i de fleste tilfælde. Pneumatisk negle er også mere præcis end individuelt hamret ones. Hvis neglene er naglet forkert i taget, helvedesild kan blive beskadiget og skal udskiftes. Med pneumatisk negle er mængden af forkert placerede negle og beskadigede helvedesild meget lavere end for hånd-hamret søm.

Træværk

Træbearbejdning projekter kan også drage fordel af brugen af pneumatiske negle. En af de største problemer med traditionelle negle er, at hvis hammeren misser søm hovedet, træet kan blive bulet og beskadiget. En pneumatisk sømpistol og negle eliminerer stort set problemet. Dette kan spare en masse tid og penge for træbearbejdning fagfolk og entusiaster.

Sidespor

Pneumatisk negle kan også bruges med installationen af hjem sidespor. Sidespor kan stor gavn af yderligere bedrift magt af den nagle harpiks. Pneumatisk negle er ofte også kørt med en strammere pasform, hvilket er vigtigt for sidespor, som skal stå op over tid til at barske vejrforhold.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com