Sådan installeres Stick-On Vinyl gulv fliser

August 3

Sådan installeres Stick-On Vinyl gulv fliser

Klæbende vinyl er en populær gulve anvendes i mange husstande på grund af sin alsidighed og fleksibilitet. Med sine mange designs er det en let gulve passer til næsten enhver indretning. Installation af vinylgulve er et job, der er let opnås ved én person, men to eller flere mennesker kan skære installationstid ned betydeligt. At have de rigtige værktøjer ved hånden sikrer også jobbet er hurtig, effektiv, og vil give holdbare gulve i mange år fremover.

Instruktioner

•Tag molding fra rundt i lokalet, omhyggeligt ved hjælp af bagsiden af en hammer eller koben. Placer støbning i et separat område for at undgå at skulle flytte det rundt som du arbejde. Lægge krydsfiner over overfladen af gulvet efter grundigt fejer. Krydsfiner vil ideelt set være 1/2 tommer tyk. Anbringe krydsfiner med negle, der er en tomme større end tykkelsen af krydsfiner.

•Level gulvbelægning ved anvendelse af udjævning sammensatte i områder hvor krydsfiner møder. Anvende det ved hjælp af et kit eller gipsvæg kniv og lade det helt tørre før du forsøger at slibe det. Sand udjævning sammensatte indtil det er glat og flugter med krydsfiner.

•Start fra midten af rummet til at begynde æglæggende stick-on vinyl gulvbelægning. Bruge en kridtstreg snap for at tegne en lige streg for at holde fliserne lige. Fjern opbakning fra vinyl og anvende det sikkert til krydsfiner. Træne eventuelle luftbobler under flisen til at sikre en sikker pasform. Fortsætte udlægning af fliser, indtil du har dækket det hele område af rummet. Forlade rummet på kanten af rummet for at tilføje små stykker af fliser, hvis de fulde fliser ikke passer.

•Measure hvert hjørne eller kant flise ved at lægge det på toppen af flisen tættest på væggen og placere det mod væggen, direkte hvor det vil blive installeret. Skær fliser direkte hvor det begynder at hænge ud af den installerede flise, eller markere området og afskære flisen til side. Bruge en vinyl cutter i stedet for almindelig saks til en mere præcis beskæring. Bruge et hjælpeprogram kniv eller boks cutter til hjørne stykker.

•Drej hele gulvet ud ved hjælp af en floor valse umiddelbart efter installationen. Dette sikrer flisen sidder forsvarligt fast til krydsfiner og vil ikke flytte rundt. Give ordet til at angive natten før du går hen over det. Dette giver den klæbende tid til at obligation til krydsfiner. Sikre støbning med de installerede negle, eller fjerne dem og erstatte dem med neglene anvendt på krydsfineren.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com